Müge Anlı ile Tatlı Sert - bir kadın kocasından sürekli olarak dayak

Müge Anlı ile Tatlı Sert Müge Anlı ile Tatlı Sert
bir kadın kocasından sürekli olarak dayak yiyiyor ise kendi ev içinde öldürür de başka bir erkek ayarlayıp onada öldürttürebilir. ben evden dışarı çıkmıyordum izin vermiyordu demesi bu sebep ile olmalı.
...
şimdi misal ben birisini vurdum. o adam hastanede bakımı yapılarak ölümden döndürüldü. ama bir sene sonra evinde öldü. ben vurduğum için. çünkü artık canı az. ölüm için her şey bahanedir artık. geçmişte demiştik 1996 da gebze emniyet müdürü bir polis tarafından vuruldu. hastanede kurtarıldı. 2001 de sadece 46 yaşında öldü. ama vurulmamış olsaydı halen daha yaşıyor olacaktı.
gözünün üstüne yumruğu yiyen kadın suçlu değil haklıysa çıldırır. ortalığı yırtar. adamda kadının kendisine karşı gelmesine çıldırır arada yatıştıracak insanda yoksa adam kadını öldürür. olay cinayet ile biter.
o kadını boşanmaya zorladı. kadın razı gelmedi. yedi yumruğu. kızılca kıyamet koptu. baktı adam yumrukla olmuyor. kurşuna döktü işi. kendi mantığınızla düşünün. hadi diyorlar boşanıyoruz. ben başka kadınla evleneceğim. kim razı gelir sıradan birisiyse. yuvasını korumak adına kavga çıkar tabiki. hangi kadın der hemen boşanalım. zorbalığa dayanır iş. kadın dayak yer. haksız yere. kıyamet burada kopar. yani bu olay cinayet. devlet neyi bekliyorki. o zaman herkes birini öldürsün intihar etti desin.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.