Müge Anlı ile Tatlı Sert - kadın kocası ile nikahsızda olsa büyük

Müge Anlı ile Tatlı Sert Müge Anlı ile Tatlı Sert
kadın kocası ile nikahsızda olsa büyük sorunlar yaşıyorken adam ölüyorsa bu iş o kadında biter. adam evini geri istiyor. kadın diyelim verecek ikinci erkek o ev için o kadına yapışmış. öldürür o adamı. bunun cevabı bu kadar basit. o kadınında derdi evi ele geçirdikten sonra boşanmış olmak. dürüst insan evi baştan istemez üzerine aldıysa da boşanmaya uğraşmaz. adam öldü diye karalayan kadın masum değil.akçeli işlerde sebep başkada olabilir adamın fazla insan ile para ilişkisi var. ama kadın ve ev üzerinde durmak lazım.
22 yaşındaki adamın kaçırdığı 17 yaşındaki kız rezillik edilip öldürülmemiştir inşallah. oradaki durum beni çok korkuttu. çünkü kız ortada yok. kendisinden haberde yok. sağ olan çıkıyor. ismail -gebze
bu arada 17 yaşındaki kız çıkmış ortaya iyi oldu.
karamanda kayıp çocuk olayındaki adam çok kötü birisi. herşeyi vukuat. bakın çocuüu kendisine karşı gelmeye kendisi mecbur bırakıyor. çocuğa defalarca vurur. çocuk dayanamaz buna bir tane patlatır. adamda seni ben dünyaya getirdim der ve onu öldürmeyi kendisine hak görür. bütün hepsi böyle olmasa da çoğu böyledir. kendisine vuran oğlumu öldürür. bu sebep ile babaya karşı gelinmez. çünkübabalık gücünü kötüye kullanır oğlunu öldürür.
bir sürü çocuk dünyaya getiriyor sonra benden birşey beklemesinler diye hepsine öldüresiye düşmanlık yapıyor. gelirini onlara değil içkiye harcamış olmak adına.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.