Müge Anlı ile Tatlı Sert - ben geçen sene bu adamın ölümsüzlük otu

Müge Anlı ile Tatlı Sert Müge Anlı ile Tatlı Sert
ben geçen sene bu adamın ölümsüzlük otu videolarını izlemiştim. bu adamın çok pis küfürleri var. birilerine dağ başlarında küfür ettiyse de bir yumrukluk canı var. bence canı az olduğu için dağ başlarında fenalaştı ve öldü. ama bunlar neden yalan söylüyor. bu adamın uludağ mağaralarında altın var diyerek kafasına girip dağ başında canına okumuş olabilirler. bunada ettiği küfürler sebep olur. olay ne şehittir ne gazi meselesi. bu adamlara hiç birşey olmaz. yabancı adamlarla dağ başlarına gidilmez. kendi insanınla gidilecek.
bunların açık kimliklerini ve resimlerini verebilmiş olsanız bütün lağımları dökülür ortaya. bilgi saklamak ortada söylenmemesi gereken şeyler yani suç var demektir.
bakın ben kendi dedem 1986 da mezar yeri biliyorum dedi. kaya mezarı gidelim oraya dedi. ta 1986 da gittik. 8 km yol yürü bir o kadarda dön. yolu yok. dönüşte dedem bir fenalaştı. ölüyor diye ödüm koptu. yattı da yere. üzüm bağı vardı yakında parayı al bağa bırak üzüm kopart getir dedi. yaptım dediğini. üzümler canlandırdı. dinlendik yola devam ettik. yaşlılar yolculukta ölüverir. köyde yaşlaşık 80 yaşında birisi vardı. 2010 da gidelim dedi filanca yere defineye dedi. bakarız dedim oyaladım adamı. sebep yaşlılıktan ölür kalırsa benim üstüme kalır. o adam daha geçen nisan ayında öldü. ama o dağ başına gitseydik bir yorulmaya fenalaşmaya bakar iş.
yaşlıların kafa define hayaliyle yaşar. akıl azaldığı için. bu iş için gençleri ayartırlar. kendi insanları ilgilenecek. başkalarını kandırması çok zor olur.
bu kadın masal okuyor yaşlılara para veren yok. daha elindekini çekiyorlar.
o dedeye para gösterilmediği için dağdan ot topluyor ölümsüzlük otu adını verip satıyor yine parasız olması sebebi ile define arıyor. komşumuz vardı 75 yaşın üzerinde bir gün koşa koşa geldi benim dükkana saklandı. ne oldu dedim. torun görmesin para diye asılıyor dedi. ver ne olacak dedim. büyük köpeklerden küçüklere para kalmıyor kendime bile kalmıyor dedi. kendi çocuklarına diyor köpek diye. adamların fabrikadan maaşları var yine babalarının emekli maaşını yoluyorlar elinden.
bence adamın anlattıkları sağdan soldan duyma uydurmalar yani defineci palavrası. gittiler mağarayı bile bulamadılar. içi altın dolu olduğu söylenen mağarayı. çünkü yok öyle bir mağara. sen bizi neden kandırıyorsun neden gerçek mağarayı göstermiyorsun biz bu iş için şu kadar masraf yaptık diye halledebilirler adamı. adam fenalaşır ölür. bunlar söylemez. ölüyüde büklük içine saklarlar. hazine yoktur heykeller belki yada devri geçtiği için yanmış bakır paralar. hiç kimse oralarda altın ayarında hazine bırakmaz.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.