Müge Anlı ile Tatlı Sert - her hangi bir köyde çocuk kaybolduğu zaman

Müge Anlı ile Tatlı Sert Müge Anlı ile Tatlı Sert
her hangi bir köyde çocuk kaybolduğu zaman önce köye girişçıkışlar yasaklanıp o köyün ev ev aranması lazım. sözkonusu henüz yolun başındaki bir çocuğun canı olduğu için bunda savcılık iznine bile gerek duyulmaması lazım. günlerce dağ taş ara. iş değil bu dağ taş dere tabiiki aranacak ama sıcağı sıcağına bütün evlerde. bu sistem mutlaka getirilmeli. bence olay pedofili. bunu kim yapar teker teker kapı kapı sorulacak. o gün köyde olan herkes asıl adreslerindede soruşturulmalı.
...
diğer olayda hami evi öldürecek derecede müthiş baskı hatta aile içi şiddet ve terörle yönetiyor. kadının çocukları ölüyor görmesi o sebeple. çünkü gidişat o yöne gayrimeşru eşi tam bir canavar. bakınız teyzenin korkudan altına yapması. şiarın o yangından iki gün önce şiddet sebebiyle öldüğüde çok açık.
haminin şiarı ayrı evde tutmasının sebebi gidip kimse görmeden rahatca tecavüz edebiliyor olmak olmalı. çocuk olmaz deyince söylemekten bahsedince ver dayağı öldüresiye. çocuk ölünce tecavüzler ortaya çıkmasın adına yangın süsüyle yok etme. araştırmayı bu yönde yapın. hami üvey ve o çocuğa her kötülüğü yapabilecek bir kişilikte. yaptımı bunu çıkarın ortaya(ismail)

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.