Masterchef Türkiye - alicana çok üzüldüm, evladım ne kadar efendi bir

Masterchef Türkiye Masterchef Türkiye
alicana çok üzüldüm, evladım ne kadar efendi bir çocuk, ne kadar kibar, iyi niyetli, aşırı dürüst ve pozitif bir çocuktu. ağzından bugüne kadar tek bir kötü söz çıkmadı. ne kadar saygılı bir çocuktu. oradaki kaba saba yarışmacılar onu unutmasınlar, onu örnek alsınlar.
dün gece sırf dilarayı elememek için onu elediler. danilo, dilaranın tabağına baktı ve dilaraya bakıp yüzünü ekşitti, çünkü eti rezaletti. tabağını hiç beğenmedi. daniloya kalsa dilarayı eleyecekti. ama özellikle somer şefin ve mehmet şefin dilaraya olan zaafı hepimizce malum olduğu için ve dilara da bunu çok iyi kullandığı için onun talebi kabul görmedi. dilara da zaten bu yüzden elenmeyeceğinden çok emindi ama yine de içi içini yemesine rağmen belli etmemeye çalıştı ama yüzünde o malum gülümseme ile gözlerini şeflere öyle bir dikti ki, her zamanki gibi. hani, eğer beni elerseniz görürsünüz gününüzü, der gibi. bu kızın çok güvendiği birileri var belli ki, 3 kez para ödülü bir kez arazi ödülü ve 2 kez kaşık aldığına göre??? oysa ki ondan çok daha güzel tabak yapanlar var ama elendiler!! ha bu dilara elenmeyecek anlamına gelmiyor. çünkü şampiyon olacak özelliklere sahip değil. herhalde cemreyi nasıl şampiyon yaptıysanız beni de şampiyon yapın diye şeflere baskı yapıyor!
kısacası olan alican'a oldu yine dilara yüzünden haksız yere biri elendi.
olsun, hiç üzülmesin. yolu açık olsun. her şerde bir hayır vardır. allah e kısa sürede de şifasını versin inşallah. masterchef çok da önemli bir yer değil. o zaten yeterince ünlü oldu. yolu açık olsun.
masterchefte yaşanan haksızlık her an haksızlıklarla dolu hepimizin yaşamından ufak bir kesit. öyle tamamen de umursamamak abes olur. sanki masterchef yaşamla ilgisi olmayan apayrı bir şeymiş gibi göstermeye çalışmak çok yanlış bir yönlendirme. kaldı ki, her şeye rağmen orada bir sürü geleceğini bu yarışmaya bağlamış yarışmacı var ve çoğu bu yarışma sayesinde tanındı, ünlü oldu. siz cemreyi, ereni, alicanı, ayazı, dilarayı, kıvançı, hasanı ve tüm diğerlerini bu yarışmadan önce tanıyor muydunuz? demek ki bir faydası var. yoksa orada yarışmak için 3000 kişi başvurmaz, öyle değil mi?

alicana da bir ödül verilmedi idi, haksızlık ve ayıp oldu çocuğa.


dilara her potada küllerinden yeniden doğuyormuşmuş, öyle diyor. acaba şefler özellikle de somer şef seni kayırmasa küllerinden doğuyor musun, doğmuyor musun? o zaman görürsün.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.