Masterchef Türkiye - şefler sadece kayırdıkları yarışmacılara kaşık

Masterchef Türkiye Masterchef Türkiye
şefler sadece kayırdıkları yarışmacılara kaşık atıyor. hoş kaşık atsalar ne olur, atmasalar ne olur??? ama hak yiyorlar.

kaşık konusunda ilk önce tanyaya haksızlık yaptılar, zavallı kız 3 kez kaşık atacaklarken sırıta sırıta kıza son anda vazgeçtiklerini söylediler. özellikle tek malzemenin erik olduğu o muhteşem tabağını unutamıyoruz. kızcağız çok darılmıştı. çok beğendiklerini söylediler ama kaşık atmadılar diye. zaten şöyle bir düşününce kızın yaptığı tek bir kötü tabak yoktu. özellikle ondan başka kimsenin o çok sevgili dilaralarının bile çamur gibi yaptığı ve tam 2 kez denemesine rağmen tutturamadığı ve hırsından delirdiği, çünkü tanyadan başka hiç kimsenin yapamadığı sütlaca rağmen kıza kaşık atmadılar. yine mi şefim ya?? demişti gözleri dolarak.

ikinci olarak ayaz defalarca gecenin tabağı dediler, o garibana da bir kaşık atmadılar!

üçüncüsü esraya yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. kadın defalarca şahane tabaklar çıkardı. özellikle sütlü nuriye başta olmak üzere yaratıcı tabaklarda, örneğin dün gece çok başarılı olduğu söylendi ama ona da kaşık atılmadı.

keza kıvança ve tolgaya çok şahane tabaklar diyorlar ama kaşık atmıyorlar. bir türlü elleri kaşığa gitmiyor.

kaşıkları üçkağıtçı barbarosla sürekli bir yerlerini kaşıyarak servis yapan sergene saklıyorlar. çünkü kafalarında öyle kurgulamışlar, tabakları öyle ahım şahım olmasa bile onlara saklıyorlar, diğerlerine kaşık atmak hesaplarında yok çünkü. bu da bu yarışmanın gerçekten önceden kurgulanmış olduğunu işaret ediyor.

yarışmada dikkatimizi çeken bir başka şey de batuhanın son günlerdeki aşırı derecede şımarıklığı ve arsızlığı! şefler onu şımarttıkça kendini bir şey sanıyor. herhalde garanti verildi kendisine, özellikle de kankası danilo tarafından!

dilara o ne makyaj?? podyuma mı çıkıyorsun, yemek mi yapıyorsun?
cemre baktı ki bu iş makyajla oluyor, o da yapmış. oysa ki burası yemek yarışması, güzellik yarışması değil. mesela tanya sıfır makyajdı, boşuna çok kaliteli bir kız olduğundan söz etmiyorduk. nerede ne yapılacağını biliyor. görgü böyle bir şey işte!


evet aynen katılıyorum. dilara daha fazla hır çıkarmayıp çenesini kapasın diye kaşıkla susturdular. o ne ciyak ses öyle! allah şerrinden korusun!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.