Masterchef Türkiye - tanya sen buraya yanlışlıkla düşmüş bir

Masterchef Türkiye Masterchef Türkiye
tanya sen buraya yanlışlıkla düşmüş bir pırlantasın! bunu sakın unutma!
tanya şöyle bir bak etrafına senden başka 2 kişi daha ingilizce biliyor, güya hepsi masterchef! gerçi senin gibi ana dili gibi kullanan yok ama senden başka sadece 2 kişi daha var. ama hepsi bu kadar! yani bu açıdan bakıp kendinin nerede olduğunu, gerçek değerini rahatça görebilirsin. o gece yabancı şef onlara baktı onlar somer şefe yalvaran gözlerle baktılar adamın ne dediğini anlatması için! bu yüzden sakın o ceketlerden giyemedim diye üzülme, biz o ceketlerin üzerlerine zorla giydirildiği şampiyonların ne halde olduklarını gördük, görmeye de devam ediyoruz. sen zaten o ceketi çoktan giymişsin! sakın üzülme, yolun açık olsun!
çok temiz, tertemiz bir kızsın, mükemmel şekilde yetiştirilmişsin, mükemmel bir eğitimin ve kariyerin ve de ailen var, senin gibi bir tane daha yok orada! sen oraya 5 gömlek büyük geliyordun. onların üzerinde stres ve rahatsızlık yaratıyordun, şimdi rahatlamışlardır umarım. çünkü insanlar kendilerine benzemeyenlerden hoşlanmazlar. bunu sakın unutma! ve sakın değişme, hep böyle kal!
sana sarılanların sahte sevgilerine de sakın inanma! hepsi numara! biz kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz! seni kandırabilirler ama bizi asla!
bu yarışmanın yarışmacı profili belli. anlaşıldı. ve de şeflerle doğru orantılı.
bu ne oryantal kaba saba görüntüler böyle!
hele ki içinde yaşadığımız şu kriz döneminde!
yazıklar olsun!
kudurukluk böyle bir şey olsa gerek!! herhalde???
alican çok hasta. yazık. kuşburnu diyorlar, kuş üzümü anlıyor. yemeklerini hastalığından dolayı zorlukla yapıyor, resmen dişini tırnağına takıyor. ama ne gerek var? bu kadar ısrarla orada kalıp bile isteye rezil olmak çok saçma. nedir bu kadar ısrar? sağlık çok daha önemli. hayır, üstelik 2019 yılı ikincisi ama bu şekilde rahatsızlığı yüzünden başarısız tabaklar çıkarınca prestiji 2 paralık oluyor! yazık bu ısrar çok saçma!
yazık çok iyi bir çocuk ama yüzü kireç gibi, çok hasta.
ama sevgili arkadaşları sürekli onu potaya atıyorlar. şefler de onu orada zorla tutmakta ısrar ediyorlar, hem tabaklarını başarısız buluyorlar, hem de zorla orada tutuyorlar. kendisi gitsin diye bekliyorlar belli ki! o da saçma bir ısrarla orada kalmaya devam ediyor. sağlık her şeyden önemli.
tanya sadece ona yanlı bakan şeflere ve yarışmacılara karşı değil, kıbrıs türk halkını gavur sayan zır cahil bir zihniyete karşı yarışmış. bu çok açık ve net olarak anlaşılıyor. nedir bu kız düşmanlığınız be? çok kaliteli bir yarışmacı olduğu için mi? bu ne kıskançlık, bu ne hasetlik ve en önemlisi bu ne cahillik? ne yaptı kız size? orada zaten bulunması çok saçma imiş! bence orada bulunması çok saçma olan o kadar çok kişi var ki! zaten haftalardır elenmesi için uğraşanlar kına yakabilirler, tanya artık yarışmada yok, gitti. rahatlayabilirsiniz. zaten o buraya çok fazlaydı.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.