Masterchef Türkiye - iyi ve adaletli bir şef puan verirken ya da

Masterchef Türkiye Masterchef Türkiye
iyi ve adaletli bir şef puan verirken ya da değerlendirme yağarken yarışmacısının kullandığı malzemenin zorluk veya kolaylık derecesini ya da risk derecesini de hesaba katar, katmalıdır. çünkü aksi takdirde büyük haksızlık yapmış olur. kıvanç olsun, eren olsun ikisi de normal bir et ve sebze, ya da et ve papates tabağı yaptılar, gayet kolay bir şekilde, sonra da üstüne verilen malzemeden basit bir şekilde sos yapıp döktüler iş bitti. tanya bunun daniskasını yapar onların önüne koyardı ama şansına kuru ısırgan otu çıktı, taze olsaydı, o da börek ya da hamur işi yapar önlerine koyardı. ama kuru çıktı zavallının şansına. ama yine de çok değişik bir şey yapmayı başardı. ama şefler onu elemeye ya da potaya göndermeye dünden hazır oldukları için barnaros'un közlenmiş patlıcan üzerine şöyle bir gezdirdiği kuşburnu sosunu ve o pis, leş gibi çöp içindeki tabağı tanya'nın tabağına tercih ettiler.

kız mavi takımın kazanmasında büyük emek verdi. tabaklarının hepsi geçti ama esra kırmızı takımdan biri olarak yukarıda dinlenirken o potaya gönderildi. bu allah'ta n reva mı?? şeflere sormak gerek! bu haksızlık değil de ne?

sırf hali vakti yerinde bir ailenin kızı diye mi? ille de gariban ya da kaba saba mı olması gerekiyor bu haksızlığa uğramaması için???

yazık kız ağlamamak için kendisini zor tuttu, yazık değil mi? onun göz yaşlarına yazık. kız yarışmada uğradığı haksızlıklar yüzünden sürekli ağlıyor. neymiş efendim, tabağın üzerindeki zımbırtıyı güzel yapamamış! içindeki kremasıyla sosuyla keki ile mükemmel yapıyor tatlıyı, bu açıdan diğerlerine fark atıyor ama sırf bisküvisi yamuk diye seçilmiyor! böyle bir haksızlığa kim olsa isyan eder.

sonra ikinci tabakta neymiş efendim sosu pürüzlü olmuş, danlio sırf barbaros'u potaya göndermesinler diye diğer 2 şefe hatırlatma yapıyor. ama şunu hesaba katmıyor, yaptığı haksızlığı allah görüyor! işte bunu hesaba katmıyor, sadece o değil hiç biri!

yolun açık olsun tanya, sonuç ne olursa olsun sakın üzülme!
sen çok dürüst ve yetenekli bir kızsın. sakın değişme hep böyle kal!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.