İşte Benim Stilim - siz hala anlamadınız mi bu program gençleri nasıl

İşte Benim Stilim İşte Benim Stilim
siz hala anlamadınız mi
bu program gençleri nasıl olumsuz yönde etkilediğini göstermiş oldu. mesela aysenurun taklidini yapan bahar ve yağmuru gördük. özellikle bahar çok şımarık ve kıyafetleri hareketleri aynı aysenuru benziyordu. yani yarışmada birinci yapıp on planda tuttukları kız gençlere gerçekten örnek olmuş. yarışmacılar aysenuru özenip onun taklidini yaptılar. ama kötü örnek oldugunun farkında değiller. acun bey bu yarışma yüzünden toplamda ir trilyona yakın ceza ödedi. gerekçesi de gençleri olumsuz yönde etkilemek. jürinin yarışmacıları ünlü olmaya özendirmesi ve yarışmacıları küçük düşürücü konuşmaları. gençleri marka alımına yönlendirmek ve bunun olumsuz etkileri. yarışmacıların birbirlerine karşı yaptığı hakaretler ve bunların erken saatte çocuklarında izlediği bir vakitte yayınlanmasından dolayı acunun rtük ten birkaç defa aldığı cezalar.
ne diyelim acun bey şu programları açıp baştan izle ve bizim kültürümüze aykırı olduğunu anla. belki vicdanen yanlış yaptığını anlarsın.
bir daha bu yarışmanın olmayacağını söyledi öykü serter. umarım bir daha olmazlar toplum fazlası ile dejenere oldu maalesef.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.