İşte Benim Stilim - diğer yarışmacıları jüri yorumlarken bile rol

İşte Benim Stilim İşte Benim Stilim
diğer yarışmacıları jüri yorumlarken bile rol çalıyor.görünmüyorsa kafadını uzatıyor.çok gülünç..gerçek olmayanlar candan kardeşler birde sen nur.şu kızın saçma yorumlarını anlayan varmı.ne sesini ne görüntüsünü istemiyorum.nur ve torunu gülbahar sezonu mahvettiniz.
sunucu her seferinde bahara söz verme artık.kızda ego tavan.herşey onda farkedilirmiş onda güzel dururmuş ne saçmalıyor bbu kız ya.bizimle dalgamı geçiyorsunuz.bu kızı siz bukadar şımarttınız.
baharın ağzı neden hep açık.gözlerde baygın.sabit durmuyor ve kız oarkada ne yapıyor.bir gülüyor bir şarkı mırıldanıyor. korkunç korkunç bakıyor.40 yaş şuh bir kafın görünümünde.bu kıza hiç kural yok baharın pardon yalandan candan kardeşlerin çiftliği olmuş orası.oses çocuklardanda çıkar biri belki.hiç şaşırmam
bahar denilen çocuk herkese hakaret rtme hakkını nerden alıyor ve neden kimse müdahale etmiyor. diğer kızların zekalarına bile hadsizce konuşuyor.nur gibi çok seviyor insanları ezmeyi.tuğbayı zeynebi nekadar ezdiniz günah artık.
öykü hanım saçınızın rengiartık sizi çok yaşlı gösteriyor.genç iken bu renktarz görünüyor ama şu an sizi yaşlı gösteriyor.sizi seven bir izleyiciyim.
nurun gerçek insanları sevdim hep demesi biraz komik oluyor.emel nihal ayşegül bahar hangidi nekadar gerçekti.bak nihalde oyun oynamış size survivorde konuşması davranışları nasılbdeğişti.nasıl çemkirdiğini gördük.çirkin yüzleri çıktı ortaya
bu kızların güya okuduğu üni.kıbrıs özel üni.sonraki türkiyedeki en düşük puanlı üni.yılda 20 bin lira veren herkesin okuyabileceği bir üni.puanı çok düşük.300 puan yeterli.çok zekiyim diye övünüyorya bu kızlar o yüzden yazayım dedim.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.