İşte Benim Stilim - işte benim stilim programının 02 mart, 2016 tarihli

İşte Benim Stilim İşte Benim Stilim
işte benim stilim programının 02 mart, 2016 tarihli bölümünde bahar candan'ın o kıyafetinin nasıl beğenildiğini birisi bana açıklayabilir mi lütfen? zaten oldukça iri olan bir kişinin öyle bir kıyafet giymesi kabul edilemez. yarışmacılardan bir kişinin de " bu etek seni şişman göstermiş demesi" kadar normal bir cümle olamaz, çünkü öyle göstermiş.

bilindiği üzere bu programın bel kemiklerinden bir tanesi yarışmacıların birbirlerinin kıyafetlerine yorum yapmalarıdır. bahar'a zorla uzun etek giydirilmişmiş, yok efendim üzülürmüş, niye öyle söyleniyormuş, orası bebek pışpışlama programı mı acaba? bahar üzülecekse o zaman niye uzun etek giysin diye ısrar ediyorsunuz, etmeyin? bahar herşeye üzülecekse (ayrıca ortada üzülünecek herhangi bir durum da yok!) o zaman böyle bir yarışmaya katılmasın lütfen, kimse onu zorla bu yarışmaya sokmadı.

bahar, herkese her şeyi söylerken, her türlü saygısızlığı yaparken, her türlü tutarsızlığı sergilerken ve o insanlar da haklı olarak sinirlenirken jüri üyeleri, o insanların hakkını korumak için neredeler acaba?

bahar candan'a bu kadar tolerans neden gösteriliyor? ayrıcalığı nedir? kimseye zerre kadar saygısı olmayan bu kişiye bu kadar ayrıcalıklı davranmak, diğer yarışmacılara haksızlık ve saygısızlık oluyor. bahar, herkesi en kötü şekilde eleştirecek ama kendisine asla bir eleştiri yöneltilmeyecek, böyle bir şey olamaz. bu programa, bu tip davranışlar hiç yakışmıyor.bir şey yapılacaksa doğru düzgün yapılmalı yada hiç yapılmamalı, mantık sisteminize sunulur.

saygılarımla,

ayşe yaman

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.