Gerçeğin Peşinde - gerçeğin dişinda ahhh serap hanim ahhh!sizin için

Gerçeğin Peşinde Gerçeğin Peşinde
gerçeğin dişinda
ahhh serap hanim ahhh!sizin için çok üzgünüm!birkaç tane planlanmiş olumlu yorumla programi sürdürmeye çalişiyorsunuz.yani herşey (yorumcular,taniklar,ifadeler,yargilar...)
o kadar anormal ki , dehşet içinde birkaç dakika katlanabiliyorum.canli bağlantilarinizda konuşanlar bile öyle saçmaliyor ki !örneğin adam karisinin sevgilisi olduğunu biliyor,yatak odasinda dolapta yakaliyor ama hiçbir şey olmamiş gibi yatiyor kalkiyor,güya boşanmak istiyor ama kayinpederi sinirli diye bu durumu paylaşmiyor falan filan...daha fazlasina dayanamadim.pesss ki ne pesss.
bu sezon tam çuvalladı acun bey!
eee yıllardır hazır cepte programları pişir pişir seyircinin önüne koy,yok "yetenek sizsiniz,yok "o ses türkiye",yok "survivor" bıkkınlık verdi hiçbir yenilik olmaması,başka kanallardan transfer ettiği de zaten eskimiş,istikrarsız,iz bırakmayan başarısız programlar! serap hanımın hercai ve akıl tutulması yaşatan zavallı programı gibi!
ama adama ne !cebini zaten başka şekilde dolduruyor,yayına seyircinin keyifle izleyeceği kaliteli programlar koyayım diye bir derdi yok.yerseee...
aslında bir şekilde hayır da yapıyor,başta serap hanım,taner bey,avukat hanım gibilerine maaş veriyor,her ne kadar izleyiciyi çıldırtsalar da!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.