Esra Erol - çoğu kadının ömrü evde mehdi gelecek islamı kurtaracak diye

Esra Erol Esra Erol
çoğu kadının ömrü evde mehdi gelecek islamı kurtaracak diye sayıklamakla geçiyor. çocuklarını da böyle dolduruyorlar. biriside ben mehdiyim diye ortaya çıkınca hemen yapışıyorlar. bakın ben mehdiyim diye ortaya çıkmış olsaydım şimdiye binlerce müridüm olurdu. kendimi onlara besletirdim. mallarınada mülklerine de çökerdim. ama allah razı gelmez.haram olur. mehdi gelecek müslümanları türkiyenin zulmündenmi kurtaracak. devlet olmasa islam yaşanmaz olur türkiyede. bunu ateistler bile itiraf ediyor. namaz kılacak olanın böyle insanlara ihtiyacı yok. her yerden mantar gibi mehdi bitiyor. olacaksa bir tane olur bu da dünya çapında olur. devletlerde kabul eder bunu. mehdinin çıkmasının şartları ortada yok iken ben mehdiyim demek ihtiyaçdan değil adam avlama uyanıklığından olsa gerek.
bu arada normal din öğreten cemaatiz deseler diyeceğizki islama hizmet ediyorlar. ben mehdiyim diye ortaya çıkmış olmak allah beni seçti demektir. herkesi kendine mecbur etmek adına yapıyor bunu. dediğimden çıkılamasın diye.adam büyük oynuyor.
bankalardan kredi çekin ödemeyin diye bir mantıkda olmaz. eğer gerçekten böyle söyleniyorsa bankalar kuruşunu bırakmaz söke söke alırlar. faiziyle. insanları bilerek batırmaya çalışmaktır bu şekilde davranmak.bilmiyorum ama arkalarında eğer gerçekten ecnebi dünyası yada misyonerlik teşkilatları var ise bu gün için değil belki ama olay ileride milli güvenlik sorunu olarak çıkabilir bu devletin başına. birde bu ayet beni anlatıyor demiş olmak 19 cu reşat halife de böyle demişti. peygamberlik iddiasına girer bu.ben iyi niyetli olarak bakmaya çalışıyorum. ama maalesef. oradan kaçan kurtarır kendini gibi geliyor bana.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.