Esra Erol - bu sayfada hanife hanife diyerek umut gibi örnek bir genci dilinize

Esra Erol Esra Erol
bu sayfada hanife hanife diyerek umut gibi örnek bir genci dilinize dolamayin. ben umut'u iki yildir ilmen izliyorum. onunla bununla dolaşan hanife'i- ben eskiden layik görüyordum-amma şimdi asla umut'un ilkele ve prensiplerine uymayan yeni hanife'i umut'a uygun bulmuyorum. zaten umut da hanife'ye aşik olmadi ve de olamadi. şu anda umut yilmaz'in beyaz pamuk prensesi var. bundan sonra hanife'i bu sayfada zikretmek de doğru değildir. ben ilmi verilere dayanarak söylüyorum ki; umut yilmaz-pamuk pars eğer her ikisi de isterse bu tarihe geçecek bir aşk olur ve de mutlu bir aile kurulmuş olur.
eğer ikisi de isterse diyorum. her kes bu aşki desteklemeli. cuma günkü umut ve pamuk çiftinin kendi haklarinda dedikodu yapan o üç bayana verdikleri cevaplari dinleseydiniz her ikisini kutlardiniz. teşvik edelim bu çifti.
20-11-2016/ 00:14 yorumcusu: ben umut yilmaz bey'i iki sezondur izleyip gözlemlerime istinaden ilmi verilere dayanarak söylüyorum ; umut bey gençlere ve hatta diğer insanlara öylesine eğitimsel rehberlik yapiyor ki- buna zaman zaman değindim- bunlardan feyiz alamayanlara üzülüyorum. bundan sonra izlerseniz evliliğin ne demek olduğunu bir eşin nasil omasi gerektiğini vb. anlardiniz. bu nedenle "adam gibi adam" ilke ve prensiplerine sahip umut'u diğerlerinden ayiran vasiflari-nitelikleri tüm bunlari kapsayan özellikleri görebilirsiniz. ben umut'u yazdiğim sebeplerle destekliyorum.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.