Alabora - yukarda yorumlarını sunan uzun uzun isime bağlı yorum yapan

Alabora Alabora
yukarda yorumlarını sunan uzun uzun isime bağlı yorum yapan sevgili arkadaşım seni kutluyorum gerçekten çok doğru şeyler yazmışsın. bende senin yorumlarına bağlı birkaç birşey söylemek istiyorum:)
öncelikle;
ufuk: cidden tam artist pozlarına yattı. zaten mankenlik yapıyormuş kendisi hatta 1. liği vs de var. adamın amacı çok belliydi kendini tanıtmak. yarıştıkları sırada olsun eleme de olsun duruşunda hep bir ben mankenim çok yakışıklıyım havası vardı. özellikle kameraya karşı karizmatik durmaya çalışıp durdu tek yaptığı buydu. nitekim gitmesi çok yerinde oldu diye düşünüyorum..

buket: buketin değerini gittiği günden sonra anladım desem doğru olur. yarışmada olduğu zamanlarda pek çözemedim ama şimdi daha iyi anlıyorumki aslında gitmesi gereken kişi değildi. sporcu kişiliği olsun duruşuyla olsun aslında hakikatli biriydi. ikiyüzlülük yapmadı hiç keşke gitmeseydi. destekleyeceğim isim sanırım kendisi olurdu.

yiğit: yarışmada kurnazlığıyla öne çıkan isimlerden biri aslında defalarca hareketleriyle kanıtladı bunu. kişiliği oturmamış henüz. kızım yavrum dramıyla öne çıkmaya çalıştı ama emininm kimseye inandırmadı kendisini. zaten dizilerde ufak ufak rollerde oynamış bazı markaların çekimlerinde yer almış kameraya yabancı olmayan birisi. kısacası gitmesi çok iyi olacak.

ezgi: saf ayağına yatıyor gibi geliyo bana. rolünün hakkını verdiği düşünüyorum. sözlerinde ve davranışlarında çelişkiler gizli. basit bir kişilik olmasa da olur.

celal: samimi geliyodu bana diğer erkeklere sözünü geçirebilen biriydi yarışmalarda da başarılıydı aslında. bence kalmalıydı. o da diğerlerinin kurbanı oldu işte.

savaş: yine kameralara hiçte yabancı olmayan biri. hani bir erkek gibi değilde bir çocuk ta demiyeyim ama dillendiremediğim eksklikleri var. tamamen kendini göstermek için gelen kişiler arasında başları çekiyor. inş gider.

ceren: geçmişinde mıss turkeye katılmış fakat hiçbir derece alamamış bir isimdir kendisi. yine klipte oynamış yani kısaca medyayla yakından ilgili birisi. tabi ki çirkin olmayan ancak tanıdıkça konuştukça insana güzel gelmeyen bir kişi. bir havası yok yani. olmasa da olur o yarışmada. ama son bölümde nihal ile ilgili söyledikleri çok doğruydu. akıllı bir kız.

ufuk: çok konuşan ve sesi mimikleri rahatsız edici bir insan. bu kadar yorum çok bile...

maya: en azından konuştuğu zaman cümle kurabiliyor:) hazır cevap bir kişi özelliğine sahip. yarışmada olması gerekli bence.

sara: yaşı itibariyle daha ağır duran bir tip. bazen sinsi bazen haklı bazen iyi bazen kötü. ??

nihal: tamamen kameralara oynuyor. antipatik.. çok kurnaz ve ikiyüzlü geliyor bana. kesinlikle gitsin. gitsin yanii:)

orkun: sona bıraktım:) bayram da aileleriyle telefon konuşması hakkı kazanmışlardı. birtek orkunun annesiyle olan konuşması samimi ve temiz geldi. kavgalardan tartışmalardan huzursuz olan kavgadan kaçtığında da arkadaşları tarafından yanlış yorumlanıp dışlanan yine de kişiliğini bozmayan tek kişi.

yorumlarımı izlediğim kadarıyla tamamen objektif olarak sundum. sevgiler...

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.