Alabora - umutla ceren baktılar aşklar prim yaptırıyor hemen biz de sevgili

Alabora Alabora
umutla ceren baktılar aşklar prim yaptırıyor hemen biz de sevgili ayağı yapalım korunmaları kaparız dediler. bunlar kendilerini çok zeki sanıyorlar ahaha!

behçet:bu adam bana batmıyo. sadece komik buluyorum. yarışmada farklı bir renk. onun için kilit kelime 'para'. var mısın yok musun programına katışmış önceden.

sara: ilk başlarda sessizdi. bence kötü biri değil, işini bilen biri. gene de hakkında bir şey söylemek için yeteri kadar tanıyamadım.

ezgi: bu kız saf ve doğal bir kız. daha konuşamıyor belki ama maşallah istediğini elde edebilecek potansiyeldeymiş. ama asla tasvip etmiyorum. savaş'ın sevgilisi seda'ya yazık oldu. savaş'ın yaptığı insanlığa sığmaz. hiç biriniz bunu anlayamazsınız çünkü daha çocuksunuz.

savaş: tek artısı beşiktaşlı olması. adam değilmiş. ama beni de pek ilgilendirmiyor kendi yaşamları.. sözünün eri değil hem. hani ceren'i yazıyodunuz olm siz? bit geçcen sen onları. muhtemelen sona kalanlardan biri olursun. ergen destekçilerin sayesinde. giydiğin bjk tişörtünden utan be!

nihal: ortama göre. ses tonu çok özgüven saçıyor. bir yandan koğuş agası rölü bir yandan elit bir hanımefendi. bence 1.lik olabilitesi yok. nötr.

ceren: olmasa da olur. ama gereksiz. ulan hatırlayan varsa bu kıza ara karıştırıyo deniyodu ilk haftalar. neyse. gözleri de ürkütücü.

umut: ses tonu melis(maja) ile eşdeğer. sinsi. sinir bozucu. celal gidince borusu daha çok ötmeye başladı.sevmiyorum!

yiğit: gereksiz. bir sonraki program gidecek kişi olabilir ya da sara gider büyük ihtimal at fava.


celal: turabi gibi olmaya çalıştı ama yemedi. pek ısınamamıştım. güzel saz ya da bağlama neyse çalıyor. nihale atıp tutuyodu, giderken bi kanka filan.. işe yaramaz geç.

ufuk: tam bi artistti. elendiği iyi oldu.

seda: iyi hoş harbi kızdı ama ses tonu filan nebliyim. çıtçıtlı manken. murat dalkılıç kucağında uyumuştu heralde vs.vs..

buket: susturdular. sevmemiştim zaten.

yarışma bilmem ne diye atıp tutarak marjinal olduğunu sanan gizli gizli izlediğinizi biliyorum. reytingler 3-5. hadi bakalım.. şimdilik bu kadar..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.