Ütopya - sevgili ütopyali arkadaslar, gecmis kurban bayraminizi en icten

Ütopya Ütopya
K.F
Erkek
1/1/2009 (15)
sevgili ütopyali arkadaslar,
gecmis kurban bayraminizi en icten dileklerimle kutlar herkese huzur ve sihat dolu yasam diliyorum. malesef ütopya programi son bulmusdur. emegi gecen herkese tesekkürler. bizler 11 ay zamaninda olumlu yada olumsuz yorumlar yaparak bazi vurgularda bulunduk. buradaki yorum yapan arkadaslar kendine yakin buldugu yarismacilar üzerinden düsüncelerini aktardi. iceride bulunan yarismacilarda insanlarin kendilerini desteklemeleri icin bayagi bir ugras verdiler. ben kendi acimdan genel olarak yartismacilar hakkinda ulasmis oldugum kani ve özü söyle siralayabilirim. bir yarismaci halkin duygu zaafiyetini kullanarak ask hikayesi ve algi yaparak hic kendini yormadan tembellikle nasil popüler olunur bunu bize kanitladi. birisi popüler olan arkadasini kullanarak nasil biryerlere gelinir bunu ispatladi. diger biri sanat ve dürüslük algisi yaparak hic bir becerisi olmadigi halde insanlara nasil kendimi destekletirim cabasina girdi. diger biri ask saf kiz rolüyle izleyenleri bayagi mesgul etti. bir yarismaci calisarak bir seyler üreterek bir grup halindede yasanacaginin ugrasini verdi.birkac bayan yarismaci diger bir yarismacinin karizmasini kullanarak yarismada basarili olmaya calisdilar. bir yarismaci bütün hakaretlere gögüs gerrek dogru olmanin ne kadar önemli olduguna vurgular yapti.
fakat bir yarismaci vardiki aralarinda yetenek,caliskanlik,sanat,dogruluk,insanlik,müzik,ve üretim donanimlariyla kendini donatmis ve kendini türk halkina sunmusdu.
suna bütün samimiyetimle inaniyorumki türk halkida kendine en yakin olan yarismaciyi aralarindan secerek birinci yapti. bundan dolayi verilmis olan bu sinavi türk halki basariyla kanitlamisdir.. hepineze tesekkür ediyorum...

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.