Ütopya - ben kafecilerin tutumunu hic begenmedim.panoramada elenen

Ütopya Ütopya
ben kafecilerin tutumunu hic begenmedim.panoramada elenen yarismacilari bir kinle nefretle bekliyorlar.bu neyin hirsi.buyuk dusmanlik besliyorlar.muratin acisi beni derinden yaraladi.keza kemal abinin acisida beni derinden yaraladi.ama onlar acimasizca alay malzemesi yaptilar gulduler.onlarin vicdansizca yaptigi konusmalar beni irite etti.o yuzden sirf onlar yaptigi hareketlerin yanlis oldugunu anlasinlar.morelleri bozulsun kendilerine gelsinler diye semihin kazanmasini istiyorum.kurre kazanirsa kafeciler o kadar uzulmezler semih kazansinda uzulsunler.cunku acimasiz konusmalariyla uzulmeyi hak ettiler.kaldiki kurre bile artik semihi destekliyor.sevdigini soyluyor.semih ona iki hafta once verdigi sozu tuttu kurreyi finale tasidi daha ne olsun.
altara evet oyle konustular altarda onlara karsi soylemlerde bulundu.onlar disarda sorunlarini konusurlar.ben altarin birinci olmasini isterdim ama olmadi.semih altar icinde birinci olmali.kurrenin tuncayi yenecek kadar gucu yok malesef.
semihin resmini darta koyup ok atanlar utopyaya iyilik getirdik demiyorlarmi asil tezat onlar.
altarin emegi tuncaydan cok.
okulu tuncay yapmadi tuncay okulun ustune kondu meral ona yardim etti merali okuldan kovdu.siz once kendi ic islerinizi duzeltin.
tuncay once pinara ne hesap verecek onu dusunsun.
pinarin soyledikleri hala aklimda.sen degmeyecek bir insansin ben disarda hep sana oy topladim sen beni kullandin dwdi.
iste pinarin sozleri delildir.tuncay meden butun kizlara asigim dedi.cunku butun kizlar kendi fanlarini yonlendirdi tuncaya oy attirdilar.
orda o kadar guclu isim varken tuncay bu gunlere gelemwzdi.pinar bile tuncaydan daha guclu bir karakterdi.demet akalin yine sms islerine karismazsa semih kazanir.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.