Ütopya - bu gün ütopyayi canli izlerken 4 kamerayada söyle bir göz attim.

Ütopya Ütopya
K.F
Erkek
1/1/2009 (15)
bu gün ütopyayi canli izlerken 4 kamerayada söyle bir göz attim. 1. kamerada oturmus etrafi gözetleyen 3 yarismaci diger 3 kamerada calisan birseyler yapan yarismacilar. aklima ilk gelen örnek sirtlanlar oldu. diger avci hayvanlar avini yakalar sirtlanlar toplu bir sekilde saldiriya gecer ve avi alirlar sonrasi birbirleriyle dalasarak yakalanmis olan avi yerler. acaba ütopyada da böylemi olcak? hic bir sey yapmadan 11 aydir yatip diger yarismacilarin emekleri sebebiyle izlenilir hale gelen ve izleyicinin destek olsun diye heidye ettigi biriken paralari, ayni avi sirtlanlar tarafindan elinden alinmis avci hayvan durumu seklindemi gerceklesecek?
söyle bir deyimle biz türk halki gercekten calismadan köseyi dönme düsüncesinde olan birine buyur al istedigin gibi eylen ve kullan mi diyecegiz. bu tür birine primmi verecegiz cok merak ediyorum. tahminimce öyle olacak cünki malesef bu durum türkiyemizin güncel yasaminda defalarca gördügümüz resimler. fakat sunada degineyim insanlarimiza böyle sunularda bulundugumuz icin bazi insanlarimi calismadan da bir yerlere varildigini gördügü icin calismak istemezler. böyle durumda ülkemizin gelisme durumunu etkiler, buna benzer durumlardan dolayi tam bir gelismis ülke olamiyoruz. bazi insanlarimiz neden calisayim böyle bir yol varken diye düsüncelere kapiliyorlar.
ütopyada semihde bu anlattiklarimin güzel bir örnegi. eger ütopyada böyle sonuclanirsa, üzülerek yaziyorum bir daha hakli oldugum gercegi ortaya cikacak... sizce artik biraz düsünmemizin zamani gelmedimi???

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.