Ütopya - altar alti yedi ay once gruptan ayrilacakti annesi mani oldu.belkide

Ütopya Ütopya
altar alti yedi ay once gruptan ayrilacakti annesi mani oldu.belkide altar suan birinci opacakti.altar bircok faaliyet gosterekti hep semih mani oldu muratla bir oldular altari hep etkisiz gosterdiler.cunku onlar altardaki kabiliyetin farkindaydilar. alir yurur buyur diye korktular.altar hala daha efendi.bu semihin laflarina tas olsa catlar.altar cok saburli helal olsun cocuga.kurreyide semih murat ne hale getirdiler.yazilar olsun.
hani kemal bey semihciydi.dun aksam semihi hep hatali buldu ve ustune basarak soyledi semih yalanci dedi.
ben hep izledim kemal bey hep objektif yorumladi ve dunde soyledi semih cok yanlis konusuyor birgun altara cafeci diyor birgun kurree cafeci diyor.kemal bey hakli semihin hosuna gitmeyen bir sey soyleyen kisi hemen kafecimi oluyor.
bende kafeci degilim bu gruba daha yakin hissediyordum.bu olaylar olduktan sonra kesin kararimi verdim.kurretulayn ve altari destekliyorum.
semih algi operasyonlarina basladi.altar ve kurreyi birlikte gosterneye calisiyor.disardakilerine msj yolluyor onlarda kurreye iftira atacaklar altarla kurre sevgili olmus diyecekler.hos iftira bile olsa altar semihten cok daha vasifli ve kurreyi el ustunde tutar.keske oyle birsey olsa.kurreden mutlusu olmaz.semih zaten her alanda altari kiskandi.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.