Ütopya - semihle murat konusuyordu dilayda vardi.altardan bahsettiler.biyle

Ütopya Ütopya
semihle murat konusuyordu dilayda vardi.altardan bahsettiler.biyle devam ederse gider dedi semih.sonra dediki ama kahretsinki dokunulmazlik var gonderemiyoruz.
yani demek oluyoki kurretulaynida onlar zamaninda gondermis turlu oyunlarla.
birde murat kurreye devamli diyorki disari cikinca kendini yaptiklarini izlersin.
yani inlar zaten uzun zamandir kurre ve altari gozden cikardilar ve devamli sozleriyle tahtik edip kiskirtiyorlar ve kenara cekiliyorlar.kurre ve altari agresif sinirli oyunbozanmis gibi gosteriyorlar.grubu guya onlar bozmus.
kimse saf degil finale geldikce guclu insanlari elemek mantiklisi.en yakinindakini gonderirsen oylarda bolunmez.mesela serkan tek basina ve sevenleri hep ona oy atiyo dokunulmazlik aliyo.
tahminim cikti murat meralle yaptigi anlasmayi bozdu ve merale yol verdi.meralde seni affetmicem filan dedi.meral hep tetikte bekliyordu.murat isaret verecekti ve semihe cepe alacaklardi ama kaan elendi muratin eli zayifladi ote yandanda kurreyi ekarte etti.altarda grup disi birakildi bunlar mirat ve dilayin isine geldi.
birde su idda var murat ve semih yarismanin baslarinda anlasmis yarismayi ikisinden birisi kazanacakmis ve odulu disarda paylasacaklarmis.tabi kurrede birkac kez semihle evlenecegiz ben veya o kazanirsa hic farketmez odulu bolusecegiz ikimizin olacak demisti murat bunu duyunca kurreye cepe aldi.
bu idda olayi bana dogru gibi geliyor cunku murat devamli semih kurre yanlis yapiyor biz seninle boyleanlasmamistik dedi ve devamli semih biz boyleanlasmadik dedi.
son olarak murat seni semihten ayiricam dedi kurreye ve hep semihi doldurdu.kurre seni sevmiyo o oyuncu aski yalan dedi.
altar ve kurretulayni destekliyorum.ayrica semih meral icin dedikleri hep cikti dedi ya.
kehanetci meral son olarak altara yaptiginiz oyun sizin sonunuz olacak altar sizi yenecek dedi.
semih asil simdi korksun.
dilay meral icin diyorki.meral beni kandirdi onun icin uzulup vicdab yapmistim diyor potada.ama filay sen bizi kandiramazsin.
kurretulayn iceriye girdiginde dilay kurreyi alttan alttan isleyip doldurdu ve kurre meralle kavga etti.semihle arasi acildi merali kovdurdu ve meral kuyunun dibinde oturmaya basladi.dilayda o olaydan sonra uzuluyorum orda tek basina oturuyor dedi.
yani isin ozu yaptigi kotuluk yuzunden vicdan yapti.
dilayda muratin bayan versiyonu cikti.birazda bukete benziyor gucun yaninda yer aliyor.ben zaten yalanci oldugu icin kurreye hayran olduguna en bastan inanmamistim..bahadir ve meral hakli altara ihanet edildi.altarin yerinde olsam onlarin butun sirlarini ifsa ederdim.serkanda hakli altari kaybettiler ve kurre altarla gercektende samimi iki arkadasmis.altar icin ne kadar uzuldu.cunku iyilerin kaybetmesini istemiyor.ne olur sabki altar ve kurreye oy atsa insanlar.
ben semih murat ve dilayin yaptiklarinin bedelini odeyip elenmesini istiyorum.cafeci filan degilim.serkani tuncayida desteklemiyorum.onlarinda cok yanlisi oldu.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.