Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Ütopya
semih final icin kurreden vazgeciyor.dilayda cok fena cikti.kurreyi merale karsi doldurdu kurre kavga etti semihe merale karsi kotu oldu.dilay aradan aiyrildi.simdi kurreyi kotuluyor ekarte etmenin pesinde.gerci onlarda hakli kurre durust semihe dogrulari soyluyor ve murata gelince bence para icin semihe biat ediyor ama o onun buyugu hatalarini ortmek yerine yuzune soylemesi lazim.kul hakkina girer yaptiklari.altar durust cocuk muratin devamli ona seni bataklitan cikarttik demesi cok ayip.murat hangarda bile durmazken gidip ahirda inekle mesgul olurken icerdekilerle altar tek basina mucadele etti.
meral konusuna gelince bu gune kadar burda onu hep ben savundum meral hakli dedim.burdaki yazarlari dusunceme inandirmaya calistim ama yanilmisim.meral hqkli degil haksizmis.iceri girdiginde utopya bana adam satmayi ogretti demisti bu sozu aklima geldi ve altara kurretulayna karsi haksizlik yaptigini dusunuyorum.
kurretulaynla tartisirken onu sinirlendirip tahrik etme amaciyla kokarca demesi hic hos degildi.bir insanla tartisirken onun zayif noktasindan yaralamak cok acizce bir davranis meral altar senin ustunu cizmisti ona hak verdim.birde turabi merali destekliyor diye bur twit okudum ve o an meralden sogudum.aybukeye bile hak verdim.demek ki insanlari tanidikca gercek yuzlerini ortaya cikariyorlar.
semih kurreyle evlenmek istiyor cunku ilerisi icin konusuyor yani diyorki evlenince sen boyle konusamazsin.yani aslinda ciddi kurrede onu pohpohlamayinca sinirleri bozuluyor hani evlilikte esitlik vardi.kizla sarmasdolas yasadin o kiz senin icin dunyanin lafini yedi simdi murat icin ortadami birakacaksin.kizi elettirmenin derdine dustu.birde diyor bi karar vericem.murat kim snin arkandqn meralle is ceviriyor.murattan korkuna merali potaya cikarmiyorsun.dilayda ilk firsatta kurrwnin kuyusunu kazdi.kurre hakli cikti.dilay gibi bir kiza guvn olurmu.yalancilik yapti
semihle kurre tartisiyor cok hos aslinda.cunku kirk yillik karikoca gibi tartisiyorlar.onlarin askina yeni yeni inanmaya basladim.cunku vazgecemiyorlar.birbirlerine deger vermeseler bu kadar tartismazlar.ikiside hakli haksiz olan murat.onlari rahat birakmasi lazim.altar nasil hic agzini acmiyor karismiyorsa muratta kaanda dilayda karismamali.hele dilay ve kaan dagdan gelip bagdaki kovan tabiri sanki onlar icin uretilmis.devamli dedikodu yapiyorlar.murat grubunu kurdu.meral murat dilay ve kaan.ama unuttugu birset var devlet icinde devlet olmaz.orda altar ve kurreye uzuluyorum ve merali destekledigim icin pismanim.