Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Ütopya
aonnkandemir81
biz 7/24semihin tahriklerini izledigimiz icin digerlerinin onun yaptiklari cok debil. semih her gehe tuncaya sahnede saldiriyor bunlari neden gormuyorsunuz? objektif semihciler. ?., bahadirin ki dedikodu semihin 7/24 yaptigi ne.
mangali murat yakti esnaf pisirdi. semih takim elbisesini giyip kurrenin saclarini kurutup hazir yemeye oturdu, dogru izlemenizi tavsiye ederim gozumuzle gormesek kendi inandiklarina bizleride inandiracaklar
serkan ile tuncay baktılarki dürüstlük kaybediyor, oyunu kuralına göre oynamaya başladılar! bunda gocunacak bir şey yok! semih'in her zaman yaptığı şeyler alıştık!
saatlerdir ahırda anlatıyorda anlatıyor! kameralara oynuyor!
çok dürüstse içeride herkesin yanında anlatsın!
bahadırın yaptığı kesinlikle dedikodu değil! tespitlerini paylaşıyor ne var? gerçekleri duymak tabiki semih'in işine gelmiyor!