Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Ütopya
bizim semihi nasıl sevdiğimiz siz cafecileri ilgilendirmez ,rumuzsuz yazmam sizi ilgilendirmez ,zaten bir tutturmuşlar elleri ceplerinde sizene ,siz savunduğunuz tuncayın hal tavırlarına bakın serkandaki hırsa ,çıldırıyorlar semih sevgili evladım seni , murat beyi kurretulaynı altarı seviyor ve destekliyoruz.
vallahi çok güldüm ,cafeciler kimseye hakaret etmezmi bizim seyrettiklerimiz neydi .inci melek ,inci, hakaretlerinin sonu yoktu ,çağdaşın yaptığı zaten demiyorum ,tuncay hakaretleri serkanda semihe yedi sopayı oturdu deyip çağdaşı zıvazlaması şiddeti savunması birde yetmiyor gibi duvara çağdaş yazmaları vicdanınıza bırakıyorum ama gamze tuğçe tek kelimeyle mükemmel.