Survivor - performans neden kaybetti 1- performansı yüksek yarışmacılar

Survivor Survivor
performans neden kaybetti
1- performansı yüksek yarışmacılar performansı düşük yarışmacılara sürekli tepeden baktılar.
2-anıl: evet performansı oldukça iyiydi ama suratı mahkeme duvarı gibiydi. bir eğlence kanalı olan tv8'de izleyici sadece performans görmek istemedi. biraz da neşelenmek istedi. özel hayatında oldukça esprili bir kişiliği olduğu söylenmesine rağmen survivorda biz bu yönünü bir türlü göremedik.
3-sema: seda'nın gitmesini bir türlü kabullenemedi. halkın verdiği oyları gözardı edip sırf potaya konulduğu için mavi takıma açtı ağzını yumdu gözünü. "adayı onlara dar edeceğim. yazdıklarına pişman edeceğim vs. gibi" laflar. ardından ayşe'ye yaptığı çıkış kendisini gözden oldukça düşürdü. zaten son dönemde performansı da düşmüştü.
seda: seda-sude-yağmur grubu izleyiciye çok itici geldi. yağmur'un üst perdeden konuşması ve seda'nın sürekli yağmur'u desteklemesi hiç olmadı.
nagihan: her oyun kaybettiğinde verdiği tepkiler, evrim'i aşağı çekmesi ve onunla tartışması, hikmet'e ettiği laflar, hırsı, sürekli sakat sakat oynadığından bahsetmesi, acun'un anne, babalara her hafta çocuklarıyla konuşma olanağı sağlamasına rağmen sanki kızıyla sadece iletişim oyunlarında diyalog kuracakmış gibi söylemleri izleyiciyi kendisinden uzaklaştırdı.
berkan: survivorın başındaki performansı sonlara doğru tersine dönünce puan kaybetti. hele doktorun oynama demesine rağmen ısrarla oynamak istemesi ve oyun alamaması olmadı.
batuhan: ayşeyle birbirlerini yazmama konusunda sözleşmelerine rağmen ayşe'yi yazması, takımlar karışsa da bireysele dönse de gelenleri içlerine almamaları, ademle birbirlerini yazmamaları izleyiciye itici geldi. batuhan'ın her röportajında izleyiciyi dövecekmiş gibi parmak sallaması, sürekli birilerinin arkasından konuşması, sanki tüm yarışmacılar batuhan'ın kazanmaması için cephe almışçasına, onun üzerine oynuyorlarmışçasına "ben bu oyunu bozarım" söylemleri çok antipatikti.
hikmet: nagihan hakkında ortaya attığı doping iddiası, sürekli karşısındaki kişilere laf sokmaları çok iticiydi.
adem: hatasını hiçbir şekilde kabul etmemesi, özür dilemeyi bilmemesi, batuhan'la birbirlerini kollamaları adem'i de izleyiciden soğuttu.
demek ki izleyici kolunu, bacağını parkurda bırakmayı göze alıp sakat sakat yarışıp bunu da gurur meselesi yapan yarışmacı istemiyor. evrim gibi yavaş ama tam kapasiteyle ve temkinli yarışmacıları daha çok benimsiyor. kanuni sultan süleyman: "olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi" der. sağlık her şeyden, parkurdan da paradan da önemli.
bir de nisa'nın seremonide uyuklaması çok eleştirildi. finalde vtr'lerde ada konseyinde neredeyse tüm yarışmacıların uyukladığı görülüyor. nisa murat'a saygısızlık yaptı diyelim. diğer yarışmacılar da acun'a saygısızlık yapmış olmuyor mu bu durumda. finale kadar diğer yarışmacıların konseyde uyudukları neden verilmedi?

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Programlar ::
:: Program Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.