Survivor - bn de nagihani destekliyordum ama ilk olarak sunu diyorum orada kimse

Survivor Survivor
bn de nagihani destekliyordum ama ilk olarak sunu diyorum orada kimse babasinin hayrina yarismadi.hepsi acyip paara kazandi.ayrica her sene sampiyon secilince bu adil demeyi birakin.cunku ne zaman adil olduki bu sefer adil olsun.sonucunu birilerinin sms i belirliyorsa o kisilerin adaletine muhtacsiniz demektir.
ayrica sonuclari cok da kafaniza takmayini.yukarida yazan bir yorumda kizlari okutun dr muhendis yapin vs. denilmis.cok dogru denilmis. bir diger yorumda ac kalan yarismacilarin deniz kestanesi yediginden bahsedilmis.evet o gunler daha iyiydi.bu sene en konforlu sartlarda yaristi yarismacilar.ama hep en zoru deyip durdular.eskiden yarismacilara temiz su bile gram hesabi ile verilirdi.bu sene yarismacilar iyice simardi su mataralarini sulari yerlere doktuler.
nagihani destekliyordum ama nagihan da dahil bu sene bastan sona ajitasyondu.ayrica adalet beklemeyin dedim cunku panorama denilen programda birilerinin gayet gevrek bir halde cak cak su yarimasi soyle cak cak bu yarismaci boyle diyerek kendilerince insanlara karakter bictiler.dedigim gibi bu yarismada kaybeden yarismaci yok.en az kazanan yarismaci 100 bin en cok kazanan yarismaci 4 milyon tl civarinda kazandi.daha ne olsun.olan sizlerin smsine oldu.her sene yilmadan usanamadan paralariniza kiyiyorsunuz.her sene diyorum ki kilizaya engellilere filan yardim edin sms atin ama sizler bayilarak sms atiyorsunuz.sonraistediginiz secilmeyince isyan ediyorsunuz.ahu survivor baslayali nerdeyse 15 sene oldu buyuyun artik.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Programlar ::
:: Program Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.