Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Survivor
kimse olayi hala cozemwmis.
yahu bu berna goz6 yarismasinda birinci olmadi mi.o yarismada devamli icinden sayi sayma yarismasi yapilmadi mi.
yani eger ki berna bu yarismada kazanamasaydi demezlermiydi siz bernaya bes ay boyuncu oyun oynattiniz icinden saniye sayma yarismasi yaptirdiniz kizi birinci yaptiniz ama meger ne kadar beceriksizmia.yapamiyormus kiz demezler mi.yahu gormediniz mi ilhan mansiz sayilari bilerek verdi.yahu siz hala daha anlayamiyorsunuz.acun ilicali survivora hazirlik amaciyla cikardigi goz6 yarismasinin imaji zedelenmesin diye tabiyiki boyle seyler yapmak zorunda.
izleyen yorumlayan kisiler neden duz bakiyor.bir yapimci gozuyle bakin.ya da acun ilicali gozuyle bakin.zaten millet cildirdi goz6 yarismasinda berna birinciligi hak etmiyor dediler.berna basarisizdi ondan iyileri vardi dediler.acun ilicali da bu algiyi kirmak zorunda tabiyiki bernayi finale kadar tasimak hatta arabayi ona vermek zorunda.biraz genis bakin.onun isi bir nevi satis isi.yani elinde olanlaei halka en iyi sekilde sunmak zorunda.yarismada sorulan sorularda bile esitsizlik vardi.erkek yarismacilara babalari kiz yarismacilara anneleri sorulmaliydi.en son sorulan soru annenizin burcu nedir sorusu tamamen bayanlara yonelik bir soruydu.dusunsenenize onlara babaniz en cok hangi futbolcuyu seviyor veya kahvede okey mi oynar tavla mi oynar gibi erkeklerin igi alani olan bir soru sorsaydi kadin yarismacilar cevap vermekte zorlanirdi.