Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Survivor
evet atakanin paraya ihtiyaci var bonu soylemekdoygu sumurusu oluyorsa serkayinda ay semih bize hep saygisizlik yapiyor ay biz aciz oyun alamiyoruz cile cekiyoruz demekte doygu sumurusunun dibi oluyor arzucum .
atakanin hizi gucu parkurlari yikisida ortada sistatistiklerde ortada yanin performans demek atakan demek.
bide siz serkaycilar atakana laf atinizda biz cevab veriyoruz serkaycilarin cogu atakana satasti ocin tabikide cevablarini alacaklar atakanin her seyine bir koluf bolup karalamak icin hep bir arayistalaratakana kimse fakir diye oy atmiyor atakanin inanilmaz ustun performansi icin mukemel karakteri icin oy atiyirlar vede destekliyorlar ibrahimde atakanla ayni semten yani ikisinide mutevazi bir hayati var peki neden ibrahime oy gundermiyorlar iste simdi anarsin umarim atakanin atakan oldu icin destekliyoruz vede desteklicez hele bilinmeyen yorumcu diye var evet burda tamamen atakana dusman yorumlarinda zere gerceklik payi olmadi icin boyle cevablar aliyor .
atakanin en iyi oldu ortada bonu her kes biliyor bizim anatmamiza gerek yok 10yilin en iyisi hilmiyi gecip biyine sorvivordada yek oldunu herkese gusterdi avatar atakan adam her seyde yek baska soze gerek yok ...nil