Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Survivor
atakan çok fena.herkese işine geldiği gibi yaklaşıyor insanları kullanıyor.nahinahi yanına aldı oy çokluğu olsun yunusu yazalım diye.kendi ağzıyla nagihani masa gibi kullanırım dedi.atakan o kadar dogru olsa yunus yatdara memet nagihan hepsini mi kendilerini kullandığını düşünüyorlar. atakan geçen dokunulmazlığı kaybettiğinde yatdara ve semih barakalar yatarken herkesi ateş başında topladı semihi kötüledi doldurdu dizi agrimıyor bilerek ooynamıyor dedi kendi agziylada insanları doldurduğunu söyledi.atakan ordaki herkesi kullanıyor.
semih kimse hakkında dedi kodu yapmıyor.kimseye karışmıyor herkesle seviyeli konuşuyor.zaten bir sorunu varsa ona gore yaklaşıyor.onun dışında kimseyle kulis yapmıyor.kimseye şunu yazın veya yazalım demiyor.ben kendim istediğimi yazarım diyor.iste duruş diye adamlık diye buna derim