Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Survivor
çok ilginç ya madem atakanin arkasindan konustular atakan bunu nerden biliyor?ayrica hep gönüllülerin arkasindan konusan o hirsiyla egosuyla herseyi baslatan o neyin tavrini koyuyor?ayrica sporcu centlmen ya ama sözde tabii egolari tavan masallah biri bir sey söyleyince yada oyun kayb edince cildiriyor, çirkin cümleler kullaniyor.
gönüllüler takimini bosuna karalamaya çalismayin komik iftiralariniz hiç bir seyi degistirmiyor onlari seven seviyor ve destekliyor hatta böyle yorumlari okuyup yalnizca gülüyoruz ve daha çok destekliyoruz:)))
oylar serkaya:))