O Ses Türkiye - o ses türkiye bu akşam final yapıyor. gökhan'ın ve

O Ses Türkiye O Ses Türkiye
o ses türkiye bu akşam final yapıyor. gökhan'ın ve murat'ın ikişer. hadise ve yıldız tilbenin birer yarışmacısı kaldı finale. 6 finaliste bakınca kim şampiyon olur tahmin edemiyorum doğrusu. gönlüm lütfiyeden yana. hem gökhanın yarışmacısı hemde kadın şampiyon istediğim için lütfiyenin kazanmasını istiyorum. dün sms oylamasında benjamin elendi. çok şaşırdım ve üzüldüm. benjaminin finale çıkacağına kesin gözüyle bakıyordum. bazı insanların kalplerinin temizliği yüzlerinden belli olur. benjaminde öyle biriydi. tek tesellim yarışmada elense de hayatı değişecek bence onun. kimse yapmazsa acun bey elinden tutar:)
geçen sene de bu sene de o ses bi değişik oldu:( ilk elemelerde görüp kesin finalist dediğim tek isim vardı bu sene( benjamini duellolarda farkettim) özgürcan diye bir yarışmacı ilk turda hadiseyle düet yapmıştı. studyoyu sallamışlardı. onun gökhanı seçmesini istiyordum ama hadiseyi seçti. bir önceki gece çeyrek finalde kardeşime özgürcanı övüyordum. hadisenin takımında efsane bir yarışmacı var. bitek ondan korkuyorum o elenirse kesin gökhanın takımından biri şampiyon olur diye. çeyrek finali seyrediyorum seyrediyorum özgürcan çıkmıyor. birazdan çıkar diye beklerken bir baktım çapraz düellolarda elenmiş:( şok oldum resmen. aynı şekilde gökhandan hadiseye transfer olan allahverdi vardı çeyrek finalde benjaminle eşleşti ve elendi. bence allahverdi'de başka bir sezonda katılmış olsaydı şampiyon bile olabilirdi. hep halkın sempatisini kazanmış güçlü isimlerle eşleşti akabinde elendi:( başka murat bozun takımından cevher vardı çeyrek finalde elenen. çocukta star ışığı vardı. burayın şarkısını buraydan bile daha iyi söyledi ama 51%-49% oranla kaybetti. ajda pekkanın vokalistliğini yapıyormuş neyseki yolu çok açık. ayrıca sesi o kadar güzeldi ki sıradan bir pop şarkısı değilde daha duygusal bir şarkı seslendirseydi belkide elenmeyecekti:/
tekrar bu akşama dönelim:) 6 yarışmacı arasında sesinin tınısıyla en dikkat çeken isim kuşkusuz lütfiyedir:) son ikiye kalacağından eminim onun ve şampiyonda olur inşallah:)

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.