O Ses Türkiye - gercekten hak eden emre & turkan di.. cok kaliteli iki

O Ses Türkiye O Ses Türkiye
gercekten hak eden emre & turkan di..
cok kaliteli iki ses ve yorum..cok tesekkurler gönulleri cok guzel iki insan ( gökhan & hakan )
sizleri cok seviyoruz.kaliteye daha cok kalite kattiginiz ve gercekten basarili olanlari bizlere tanittiginiz icin..gökhan cigim sen bir duayensin...hersey bu kadarmi dört dörtluk yapilir..evet bunu ancak sen yapabilirsin...yaptinizda...muthis guzeldi tum sunumlar...profesyonel eli degince hersey bir baska guzel oluyor..
aziz e gelince..yanlis sarkilar secildi ona tam anlasilamadi kendisi...ama basariliydi oda bir yetenek ti...keske gökhan i secseydi..dogru eserlerle kendisini daha da gösterebirdi diye dusunenlerdenim..ama onuda cok sevdik..
tesekkurler sevgili acun ve medya grubu böyle guzelliklere vesile oldugunuz icin...guzelliklerin devamini diliyoruz..
aziz opera eserlerinde muthisss ustune yok gibi... sahnede yeniden doguyor..cok yakisiyor..bence hep opera da olmali..nefisss..turkce eserlerde cok siradan.. sesi cok öne cikmiyor tarzi olmadigi icinde birseyler eksk oluyor..yani ondan cok daha iyileri elendi..bir tamay bir busegul ve daha niceleri.. elendi... daha iyiydiler ...ondan...
aziz ve opera bir butun ..muthis guzel okuyor ve cok yakisiyor o sesin guzelligi öyle öne cikiyor...harika ne diyelim...operada onu görmeyi dinlemeyi cok istiyoruz tam bir profesyonel olarak..yolu acik olsun..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.