O Ses Türkiye - 00.49 da yazan arkadas.allah hamini tebiki bir yaratdi,irqde

O Ses Türkiye O Ses Türkiye
00.49 da yazan arkadas.allah hamini tebiki bir yaratdi,irqde deyil de,teqvada yuksek olmliyiq.amma anlamadiginiz cox sey var."hamimiz allahin quluyuq "," birlik,dostluq icinde yasayaq" deyirik ha onu basqa milletler bizim haqda dusunurmu? tecrubelere dayanaraq yaziram hal hazirda mende .bizim problemimiz olan dagliq qarabagi goturek.sulh yolu ile alinmasi ne gozel .alinacaqmi goresen? ernemiye ne qeder qardas deyib milletim,her defesinde ne qeder bagislamisiq amma her defesindr de xeyanete meruz qalmisiq .budur insanliq? xocalida diri diri yandirilan korpelerin ahidi insanliq? yazsam cox silecey admin.ona gore de yazmiram.ermeni milletine hec vaxt guvenmerem daha. goturek almaniya ve diger olkeleri , islamafobiya bas alib gedir ,suriya,iraq,pakistan ...muselmanlar qirilir...
kimdi bunlari eden? dunyaya aciq gozle baxin,men yazdim bu qeder daha yazmayacam! tarixi yazan dryilem ki bura . ele hal hazirda yazilan tarixi de.!
qaldiki sen neye baxarsan o da sene ele baxar sozune .dost baxdim dusmen gorduler,kimleri sevmek meselesine gelince once allahimi ,sonra peygemberimi ve butun peygemberlri,ehli beyti,veteni,ailemi,qohumlari,insanlarimi,milletimi,mene dost olanlari,mezlumlari ,zeifleri,allaha inananlari sevirem.! allaha inanmayanlari ,men dusmen olanlari, vetenimi satanlari,xalqa,muselmana,mezlumlara,zeiflere qan qusduranlari yooox .!
xoscaqalin!!!
admin yayinla bu yorumu zehmet olmasa .daha yazmaycam.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.