O Ses Türkiye - katiliyorum ama ,,o ses turkiye yarismasi.. turkiyenin

O Ses Türkiye O Ses Türkiye
katiliyorum ama ,,o ses turkiye yarismasi.. turkiyenin icinden en guzel sesi secmek..dunyadan degil...format bu...adi ustunde...bilmem anlatabiliyormuyuz...evet gökhan in her yastan sevenleri coook..bizler hepimiz buyuk bir cogunluk zaten gökhan in hayranlariyiz..kim degilki...bu aksam gökhanin grubundan kaya ve huseyin in performanslari muthisti..hakli olarak ta finale dogru ilerlediler...daha da gökhanin grubundan bir cok guzel sesler ileriye dogru gidecekler.vede hak yerini bulacak..sevgili gökhan kalbimiz seninle.
dilegimiz de bu sene senin grubundan guzel bir sesin kazanmasi .bu aksam kaya nefisti...butun gönulleri fethetti...tesekkurler cok guzel bir sarki secimiydi performans muthisti...ses iste böyle olur dedirtti.kulaklarimizin da pasi silindi...kucak dolusu sevgiler sana..
bol sanslar herkese... sevgili gökhan tv 8 de sadece senden bir rock konseri istiyoruz...senin grubunda da haksiz yere elenen cok guzel rock söyleyen yarismacilarinida yanina alarak.(cok uzulmustuk ama )..harika olurrr. bizleri kirmiyacagini biliyoruzzz..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.