Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru - ya arkadaş nihat hatiboğlunun aldiği

Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru
ya arkadaş nihat hatiboğlunun aldiği parayi hesab edeceyinize gidin işinizi göründe birazda siz para kazanin ve fakire fukaraya yardim edin.ve birde bu sorduklarima cevap verin hocamizin aldiği parayi hesaplayib içine dert edenler, yada durun ben cevap vereyim
1.emeyinin karişiliğin almak günahmi? eyer günahsa o zaman din dersi söyleyen hocalar günaha giriyolar sizin söylediyinize göre çünki maaş aliyolar.
2.nerden biliyosun o parayı nereye harcadiğini? ayin bi karanlik yüzü var bide aydinlik belkide o parayla çok insana yardim ediyordur adam bütün yapdiği sevaplari söylemelimi sizin gönlünüzü hoş etmek için.
3.neden hocamin parası bazilarina dert oluyo? çünki o insan senin yapamadiğini yapip helal yolla kazaniyo ve sende bunu başaramadiğin için sanada o insanin parasini hesab etmek düşer.
tavsiye : bu hayatda mutlu olmak istiyosan kendi yoluna bakican, kendini deyişdiricen düzelticen.ne zamana kadar başkalirinin hayatiyla ilgilenirsen o kadar mutsuz olursun.yani kisacasi kendi parana bak ;-)

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.