Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Müge Anlı ile Tatlı Sert
aranan kadının ve çocuğunun sağ olduğuna inanmıyorum ben. çocuğu olmayan insanlar çok merhametsiz olur insan canına kıymet vermez kolayca insan öldürebilir derdi rahmetli babam.
ismail gebze
bu arada uşaklı ismailmiydi o adamın adı. kadının evini satmış parasının üzerine yatmış kadınıda öldürüp cesedini yok etmiş gibi duruyor olay. görünen ne ise olan genelde tamda o dur. bakalım o ismail yalanlarını kaç gün daha devam ettirebilecek. evli bir adam bir kadına evine malına mülküne konmak için onu dolandırmak gerektiğindede ortadan kaldırmak için sokuluyor. biliyoruz artık biz bunun bu şekilde geliştiğini