Müge Anlı ile Tatlı Sert - yaşlılar yanlız bırakılmaz. korumasızlara

Müge Anlı ile Tatlı Sert Müge Anlı ile Tatlı Sert
yaşlılar yanlız bırakılmaz. korumasızlara hırsız dadanır. bu memleketin sorunu hırsızlık. 100 yıl evvel bizi işgal edenler gelirimiz geleceğimiz dahil herşeyimizi kendilerine bağlamış. kendi adamlarını süper zengin ederek başımıza dikmişler. ama birazda o adam yüzünden dini imanı olanlar soyulmaya mahkum
bu arada sakine soygun şebekesi. böyle avam kadınlarınamı kalmış tarla satın almak. adamın mallarına çökmek dertleri sonrada ortadan kaldırmak. kadının yüzünde rabbi eseri kalmamış.
o kadında tarla satın alabilecek çap yok. derdi adamın mallarına çöküp ortadan kaldırmak amaçlı sürtmüşlük. sağ olduğunu düşünüyormuş. öyle diyecek tabiiki adam ölsüyse sorumlusu onlar. bu ortaya çıkmasın adına her katil kurbanını yaşıyor der. sağ olan dünyanın öbür ucundada olsa haberi geliyor
bu arada müge hanımın yayınları ile fazla ilgilenemedim şu sıralar hem kendim gribim hem babam yaşlılığa bağlı çok hasta. galiba son haftaları korona falan değil. maalesef yolun sonlarında.
yayını çok başarılı buluyoruz. gerekeni alıp silmenizde sorun yok
böyle kadınlar intihar etsin işte. hak ettikerini bulmuş oluyorlar. devlet ne diye beslemeye uğraşsın ilahi adalet toplum baskısıyla tecelli esin. adamı salak görmüşler istedikleri gibi oynamışlar. bilmiyorlarki her salağın arkasında akıllılar sürüsü vardır. dökerler her oyunu ortaya.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.