Müge Anlı ile Tatlı Sert - küçük yaşta babasız kalanlar korumasızda

Müge Anlı ile Tatlı Sert Müge Anlı ile Tatlı Sert
küçük yaşta babasız kalanlar korumasızda kaldıkları için maalesef birde erkekse tecavüze uğrayabiliyorlar ve onlar artık anormal insan olduklarından herşey beklenir onlardan. mal mülk hesabına başkalarından olanlara miras düşmesin hesaplarıyla evi amca yakar. erdala senin zaten çocuğun olmuyor ben sana bakarım hesaplarınada girilmiş olabilir.
mafyadan faizli borç aldıysa ve ödeyemiyorsa anasını ağlatırlar adamın. erdala bu yönde sorun
şimdiki mhtarın üzerine çok kirli oyun oynanıyor. adama iftira atılarak muhtarlığı geri kurtarmaya uğraşıyorlar. o adam öyle bir profil çizmiyor.
kuru maaş oyunu değil bu rantiye şantiye işleri. erdala sana bu kadar parayı boşuna vermedik meselesi bunun bir bedeli var. o bedel bugün müge hanımın konusu
müge anlı o benim kardeşim dediğikebriyeyi sattı diyen millet neyle uğraşıyor bunlar neyle. bu mügeden sebep kuyruk acısı olanlar bunun nedenini bir türlü açıklamıyor sadece karalama yapıyorlar. çekememezlik.
biz evi yaktığımızda sözü şimdi cuk diye oturdu yerine. allah söyletiyor. (ismail)
zaten karı oynatıyor çocuklar başkasından biz sana yeni ev ayarlarız meselesi. babasız gariban adam. boyun bükmüş olmalı kirli oyunlara. olay bu işte

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.