Müge Anlı ile Tatlı Sert - müge hanım haklı ama o antepli kadını

Müge Anlı ile Tatlı Sert Müge Anlı ile Tatlı Sert
müge hanım haklı ama o antepli kadını gereğinden çok fazla aşağıladılar. program o kadın üzerine talk şova döndü resmen. çok daha aşağılık insanlar o kadın kadar küçük düşürülmedi.
adamın birisi gerdanlık olayında peygamberimizin eşi hz ayşeye zina iftirası attı. bu durumda peygamberimizin haysiyetide yerin dibine geçiyor. hz ayşe babası hz ebubekirin evine yollanıyor. ancak araştırmalarda ortada zina olmadığı anlaşılıyor. hz ayşeninde zinakar olmadığına dair ayette geliyor. hz ayşe eşinin evine geriye dönüyor. hz ebubekir o iftiracı adama zekat verirmiş başkada yardımlar yaparmış. bu olaydan sonrada o yardımlar devam etmiş.
antepli kadın alçaltıldığı kadar aşağılık birisi değil gibi duruyor. kadının haysiyetini yerin dibine geçirmeyin insan içine çıkabilsin
müge hanım bizimkilerde aynen benim anladığım gibi anlamış. namaz kılıyor diye boş şeylerden sebep kadını maskara ediyıorsunuz. başkalarının suçunu bile o yapmış algısı oluştryorsunuz. çok ayıp o kadının o kadar rezil edilecek bir durumu yok.
o kadının yalanları rezil ediyormuş kendisini. yalanın olduğu yerde doğrularda hükümsüzdür. müge hanım kusura bakmasın
bunu silmenizde sorun yok.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.