Müge Anlı ile Tatlı Sert - 2001 de ömür 70 yıl iken bile türkiyede 0-40

Müge Anlı ile Tatlı Sert Müge Anlı ile Tatlı Sert
2001 de ömür 70 yıl iken bile türkiyede 0-40 yaş arası ölüm oranı yüzde 9 olarak açıklanmıştı. 40-42 civarı yüzde 10 olsun.buna kazalarda dahil. yani cengizde kalp krizinden öldü meselesi hikaye geliyor bana. o adamda halledilerek ortadan kaldırılmış olmalı.
ecrin meselesine gelince eğer denizin çocuğu değilse bunu bizmi besleyeceğiz. kendi çocuğumuz oluyor artık buna gerek yok kaldıralım ortadan meselesi. nasılsa cengiz gitti kimse uyanamadı bunda da uyanmazlar diye düşünülür. gördük sizin programda benzerlerini.
ecrinin bilmediğimiz babası vardı o kaçırmıştır desek. hiç umru bile olmaz. öyle olsada şimdiye çıkardı ortaya. çocuğun ölüsü su yüzüne vurması diye taş bağlanarak gölete atılmışda olabilir. tecavüz varmıdır. her ihtimal vardır.
1992 de gebze mollafenarinde 5-6 yaşlarında evlatlık erkek bir çocuk üvey annesi tarafından dövülerek öldürüldü. cesedi boş bir araziye atıldı. köylüler kadının bunu beslemek istememesi ve mirasın tamamen kendisinden olan çocuğa kalması amacıyla ortadan kaldırdığını söylüyorlardı.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.