Müge Anlı ile Tatlı Sert - kadın kocası ölünce evlenme hakkına sahiptir.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Müge Anlı ile Tatlı Sert
kadın kocası ölünce evlenme hakkına sahiptir. kocası onun yanında iken düşüp ölen adamla hemde hemenmi yapılır bu. aşkın gözü kördür. amaca ulaşmak için her yol mübah görülebilir. onun itmediği ne malum diyorlar. öyle kim gördü kim biliyor. kazadan önce ilişkisi var diyen var yok diyen var.
diyorsunki batmanda karısı (fahire kara olayı) hacda kaybolan adam dönüşte hemen evlenebiliyor. kadın olunca zorluk. aynısı 1990 da gebzede oldu. foto ressamın sahibinin eşi hacdaki faciada öldü. adam 4.5 ay sonra evlendi. karısı canlı arabistanda yaşıyor dediler. gebze çalkalandı. gazetede yazdık olayı. ölüyü hortlatıyorlar çocukların perişan olacağını bildikleri için.
bu olay kaza süsü verilmiş cinayetmidir çözümü çok zor. peki kadın bekar dursa. ölenin akrabaları yeterince yardım etmiyor gerçeği. öylede çok kötü. trafik kazasında öldü bir tanıdığım. karısına yol verdiler. daha ağır durumlarıda biliyorum yazsam benden bilinir. biz her yönden doğru tesbit yapmaya çalışıyoruz. adem doğru biriyse buda çıkar ortaya. ama doğru adam her yönden doğru olacak. düğün olmadan o eve girmemesi lazımdı.
adem doğruda olabilir. ispatı zor diyoruz zaten. bazı şeyler allaha kalır.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.