Müge Anlı ile Tatlı Sert - bu seferki yorumum biraz ağır olacak ama böyle.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Müge Anlı ile Tatlı Sert
bu seferki yorumum biraz ağır olacak ama böyle. eğer filizi kendi anne babası evden kaçıyor diye öldürmüş olsa işin arkasını aramazlar olay kapanır giderdi. filizin anne baba ve kardeşleri arıyor kızlarının akibetinin ne olduğunu çözmeye. yine o aile damatlarının doğru adam olmadığını anlamışlar. o aile insan öldürebilecek yapıya sahip olsalardı böyle bir durumda filize onu çağırttırıp bir kaç kişi birlik olarak damatlarını ortadan kaldırırlardı. kaç kişi biliyorum böyle yapan. o aileninde onu yapabilecek kadar adamları var. çünkü sebep olandır ortadan kaldırılması gereken. sebep olan yok edildimmi sorun zaten yok olur. yapabilecekken yapmamışlar bunu. yoksa bikaç kişiye söyleseler hallolurdu bu iş. bu o kimselerin kızlarınıda öldüremeyeceğini gösterir bir emaredir.
damat maalesef yalanlarıyla günahlarını örtmeye çalışan bir kimse. tacizleriyle filize delilik gelmesine sebep olduğu yetmiyormuş gibi kullanacağı kadar kullanıp evet büyük ihtimal ile kız artık hamile kaldığı için ortadan kaldırıp kurtulma yolunu seçmiş olmalı. kesinmi, hayır öyle gözüküyor. çünkü kesinlik devlet onayıyla olur.
çiğdem maalesef çocuklarını düşünerek kocasının günahlarını görmezden gelen birisi.kadınların tamamı değil ama ekonomik açıdan muhtaç oldukları için çoğu öyle. kocayı güvence görüyorlar kendilerine. o sebeple kocanın her günahına göz yumuyorlar. görünen bu. isterseniz fikir alıp silin.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.