Müge Anlı ile Tatlı Sert - bugün orduda hurdacılarca hayvanları ve

Müge Anlı ile Tatlı Sert Müge Anlı ile Tatlı Sert
bugün orduda hurdacılarca hayvanları ve altınları çalınarak öldürüldüğü düşünülen yaşlı kadının meselesi vardı. ben gebzeden yazıyorum. araçla gezen kimi hurdacılar avluların kilitlerini keserek artı bodrumların kilitlerini kırarak herşeyi toplayıp gidiyorlar. bekçili inşaatlardan zorla kablo kaldırıyorlar.bikaç ay önce sanayide fabrika basıp 4000liralık mal kaldırdılar. bizim oralarda bikaç senede bildiğim 2bekçi öldürüldü. polisler biliyor çoğunun can yakarak iş yaptıklarını. hırsızlıkla zengin olma peşinde olanlar var. neden suç potansiyeli olan kişiler takip altında tutulmuyor. arasıra gözaltına alınıp uyarılmıyor. neden olayları olmadan önceden önleyecek istihbarat altyapıları yok. kişi öldükten sonra hırsız katilleri arıyor olmak işmi. aynı şey jandarma içinde geçerli.
ülkede hırsızlardan korkusuna çok insan hayvancılık yapmaktan koruyor. çünkü iyi biliyor büyük ihtimal ile birgün o sermayesi hırsızlara gidecek. devlet kendisine verilen zararda ocak söndürüyor. vatandaşa gireni aşırıya kaçılmadığı sürece pek umursamıyor. buda hırsızlarra cesaret veriyor. mobeseler ne işe yarıyor. hırsızın ehliyetine aracına el konsa artı hapis artı para cezası. bakın bakalım memlekette hırsızlık kalıyormu. 2 kaçak kuş avlasa avcıların hayatı sönüyor. hırsızlar kasıp kavuruyor ortalığı onlara bişey olduğu yok.. cinayet işleyecekler ki o zaman belki yakalanıyorlar. ben hırsızlık yaparsam hayatım kayar. onlara bu korkuyu veremiyor devlet. buda bu işi yapanlara cesaret veriyor.bazı kanunların değişmesi lazım.
birde bazı yaşlılar çocukları tarafından yalnız başlarına bırakılarak hırsızlara kolay hedef haline getiriliyorlar. o yaşlılar o çocukları zamanında gözünden bile sakınarak koruyup büyütmüştü halbuki. herşey sırayla değilmidir. yaşlıları yanlız ve korumasız bırakmak evlatların suçudur.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.