Reklamları engellediğiniz için biz de mecburen bütçe kısıntısına gitmek zorundayız. Bu yüzden oluşacak sorunlar için şimdiden özür dileriz. (: Sitenin sorunsuz çalışması için lütfen reklam engelini kaldırın!
Masterchef Türkiye
ah, muratcan böyle stresli bir günde neden balık yapıyorsun? haftalar önce şefler özellikle eleme ve potaya gönderilme günlerinde balık yapmayın, aceleye gelmez balık. mutlaka küçük de olsa kılçık çıkar ve tabağınız kusursuz bile olsa bu kılçık yüzünden gidersiniz demediler m? nasıl yaparsın böyle bir hatayı. üstelik 1 değil 3 tane koca kılçık.
evet, danilonun böyle kılçık bir huyu var. gitmesini istediği yarışmacının tabağını alt üst ediyor. diğerlerinin ucundan alıp teşekkürler diyor.biz de bunun farkındayız.
hayret nasıl olduysa alper bu hafta potaya gitmedi. zavalı çocuk potaya girip çıkmaktan yorgun düştü.
yaaa saygıdeğer şefler gördünüz mü sevgili yarışmacılarınızın hangisinin kaç kez potaya gittiğini. neredeyse yarışma bitti ama şirin potaya gitmedi. daha doğrusu potanın en zorlu kısmı olan şef tabağını hiç yapmadı. onun gibi başkaları da var. sayenizde o kadar eminler ki potaya gitmeyeceklerinden. yan gel osman bir tarla bostan! oh ne ala yukarıdan zevkle arkadaşlarının potadaki mücadelesni izliyorlar. sizin sayenizde. haa çok mu şahane tabak çıkarıyorlar ki potaya düşmüyorlar? cevap: hiç ilgisi yok, onur'un ne kadar yeteneksiz olduğunu dün akişm arapaşında gördük. daha balık ayıklamayı bilmiyor kendisi. ama ona bakarsanız dünyanın sekizinci harikası. kimin sayesinde sizin sayenizde. işte size kızdığımız konu bu. hep aynı kişilere takmışsınız diğerlerini tanımak lütfunda bile bulunmuyorsunuz.
aferin alper. ama bu kadar dürüstlük ve saflık gereksiz. neden ilk 5e girmeyesin? bak şirin'e hedefim ilk 5 diyor göğsünü gere gere. senin ondan neyin eksk? biraz kurnaz ol sen de ya.
şirin daha düne kadar ben de olsam semih gibi yaparım. kaptan olduysam kendimi neden potaya atayım ki. ben de olsam semih gibi yaparım diyordu. dün akşam çevir kazı yanmasın. ih, mıh, ya siz tüm konuşulanların izleyiciye alt yazı ile iletildiğini bilmiyor musunuz? o yüzden yalan söylemeyin, biz her şeyi duyuyoruz.
dün danilonun kaptanın kendisini potaya atması konusunda neredeyse kendisini parçalarcasına yukarı çıkıp yarım yamalak türkçesiyle semihin avukatlığına soyunmasına ve ısrarla bu onurlu davranışa cesaret demesine çok şaşırdık doğrusu. bunun cesaretle hiç bir ilgisi yok danilo şef. bu bir şahsiyet, kişilik meselesi. yani senin anlayacağın dilden söylemek gerekirse.
e una questione di personalta. (this is a matter of personality)
é tutta una questione di personalita.