Masterchef Türkiye - sergen dün gece yine tüm kaba saba davranışlarıyla

Masterchef Türkiye Masterchef Türkiye
sergen dün gece yine tüm kaba saba davranışlarıyla esra'nın finalist oluşunu küçümsedi ve şefler tarafından ne düşündüğü sorulduğunda "tabii ki tahsin şampiyon olacak" dedi. ama olmadı işte, allah o iş o kadar basit değil, dedi. sergen başta olmak üzere yarışmadaki tüm kadın düşmanlarına inat esra şampiyon oldu. şampiyon olmayı sonuna kadar hak etti. helal olsun ve şampiyonluğu kutlu olsun.

sergen ve avanesinin sanki kendileri çok bi eğitimliymişler gibi esra'yı küçümsemeleri oysaki 2 kelimeyi bir araya getirip konuşmayı bile bilmedikleri ve son derece kirli ve kötü görüntü verdikleri ortada. üstelik sergen bu aşağılamayı açıkça yapanlardan, hasan ve tahsin ise kamufle etmeyi başaranlardan! ben de buradan sayın şeflere sesleniyorum; lütfen bu tür kaba saba kadın düşmanlarını önümüzdeki sezondan itibaren lütfen yarışmaya almayın!!! masterchef sadece yemek yapmayı bilmenin yeterli olduğu bir yarışma değil. kişilik, yetişme tarzı, zihniyet, karakter ve nezaket de çok önemli! lütfen bu adamları süzgeçten geçirin ve almayın!!!

tahsin'in yarışma boyunca yapmadığı hilebazlık kalmadı! son defa dün gece şeflere oscarlık bir gösteri sergiledi. çok güzel bayılma numarası yaptı! böyle hasta tipleri neden yarışmaya alıyorsunuz yaaa??? adam esra'yı resmen kıskançlığından paralayacaktı. hırsından son anda bayılma numarası yapmayı seçti. ama o da olmadı. ne yaptıysa tutmadı. keza hasan, sergen vb. ha bir de yazık oldu dilara onlarla after party'ye gidemedi! halbuki süslenip püslenmişti o kadar yazık oldu!

sonuç alllah'n dediği oldu. o'nun adaleti böyle bir şey işte. sopası yok. şampiyonluk hak edene gitti. tüm yarışma boyunca balkonda oturup tatlı yiyerek ve aşağıdakilere talimatlar verip hava atmanın bedeli ağır oldu.
esra'nın şampiyonluğu bir kez daha kutlu olsun.
yolu açık olsun.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.