Masterchef Türkiye - görkemin tabağı gecenin en kötü tabağı idi. ama

Masterchef Türkiye Masterchef Türkiye
görkemin tabağı gecenin en kötü tabağı idi. ama danilonun nedense görkeme özel bir sempatisi olduğu çok belli olduğu için!?? çünkü bariz şekilde bunu belli ediyor. görkemi elemediler. neymiş efendim danilonun tabağına en yakın tabakmış! burakın bu palavraları ya! görkemin kendisi o kadar kötü bir tabak yaptığının farkındaydı ki, moral bozukluğu yüzünden konuşamıyordu bile! ne zamanki şefler ona torpil yapıp 7leri 8leri bol keseden sıraladı o zaman yüzü değişti, konuşabildi! biz salak değiliz bunları görüyoruz. ha, görmek istemeyen ya da göremeyen göremez tabii! sonuç olarak hesap böyleydi! tolga elenmesi gerekiyordu elediler! bu hafta elenmese gelecek hafta elenecekti! bu haftada burak kayayı eleyecekler! hesap kitap böyle yapılmış çünkü! böyle o şahane 4lü, başından beri belli olduğu şekilde ilk dörde girecek! metin de şampiyon! bu hesabı kitabı anlamamak için bilmem ne olmak lazım? ama bu yarışma ne yazık ki böyle bir yarışma! şampiyonun yarışma başlamadan belli olduğu medyatik bir yarışma! en iyisi izlememek!


işin en ilginç tarafı, gerek görkem gerek kıvanç bu yarışmanın 18 kişilik ana kadrosuna son anda girenlerden! özellikle görkem! şimdi insanın sorası geliyor, madem bu adamlar ilk 4e girecek kadar başarılı idiler de neden acaba ana kadroya girmek için son anda girebildiler! ???
ayaz denilen adama vermedikleri ödül kalmadı! daha hangi yemeğe ne koyacağını bilmeyen bir adam nasıl 4e girebiliyor? tüm bu soruların cevabı yok! çünkü şefler öyle istiyor! o zaman adalet bunun neresinde??


bu her sene bu yarışmaya yurt dışından gelen ahmet dede denilen adam (kimdir kendisi hiç duymadık bu arada, sadece bizim şefler tanıyor kendisini!) nereden bizim yarışmacılara bağırma hakkı buluyor kendisinde acaba? dışarıdan gelen konuk şeflerin bu yarışmacılara müdahale etme hakkı olamaz! siz kimsiniz derler adama? bizim şefler nasıl buna izin veriyorlar? ömür şef geldi, kimseye bağırdı mı? asla yapmadı, böyle bir şey yapmaz o asla! daha bir yığın tanınmış şef var, onlar neden gelmiyorlar? mesela mehmet gürs! her yıl bekliyoruz ama gelmiyor! neden gelmiyor, bilmiyoruz?!!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.