Masterchef Türkiye - mehmet yalçınkaya yarışmacıları onu dinlemedikleri

Masterchef Türkiye Masterchef Türkiye
mehmet yalçınkaya yarışmacıları onu dinlemedikleri için azarlıyor ama, bir söylediği diğer bir söylediğine uymadığı için çocukları tepe sersemi ettiğinin farkında değil! bnece ağzından çıkanı kendi kulağı duymuyor!
eti ince ince doğrayacaksınız diyor, ama jülyen mi, tranş mı, kuşbaşı mı, sotelik mi onu söylemiyor! onlar da haliyle soruyorlar. daha da önemlisi domates koymayacaksınız diyor, 2 dak. sonra bol dometesli bir yemek olacak diyor. yani çocukların kafasının karışması çok normal. kim olsa karışır! isterseniz kayıtlara bakın, söylediklerinin birbirini tutmadığını siz de göreceksiniz!


göklere çıkarılan görkem bu yarışmanın 18 kişilik ana kadrosuna son anda girdi! defalarca uğraştı didindi ve nihayet en sonunda zorla girdi! tolga deseniz o da son anda girdi aynı şekilde zar zor! kıvanç da öyle! hatta bir ara ümidini kesmişti. kaan da öyle! o da şefler onu bir türlü 18 kişilik kadroya seçmedikleri için şeflere düşman gibi bakıyordu! bütün bunlara karşın burak kaya ilk seçilendendi ve yemekleri çok beğenilmiş açık ara birinci seçilerek 18'kişilik kadroya girmişti. şefler bunu unutmamıştır mutlaka ama sanırım izleyiciler unutmuş!! hatırlatırım.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.