Masterchef Türkiye - öncelikle fatmanur peşine gamze. fatmanur her zaman

Masterchef Türkiye Masterchef Türkiye
öncelikle fatmanur peşine gamze.
fatmanur her zaman söz veriyorsun geri cayıyorsun. diline ve fiziki hareketlerine dikkat et. bu kıskançlık neden kin nefret iyi bir şey değildir. kendine güvenen bir insanda yakışmaz.
gamze burak revanbaş kırmızı takım kaptanı iken pilav yapmadı pilav yapmayı bilmediğini ima ederek sonuçta pilav yapmadı. noldu revanbaş potaya gönderildi. hele görkem oylamada revanbaşa neden oy verdim. çünkü revanbaş sessiz sakin efendi kibar. diğerleri gibi neden oy verdim açıkla bakayım diyenlerden değil.
ayrıca revanbaşın haricinde hepinize soruyorum. bu yiğit delikanlıyı neden dışlıyorsunuz 23 ekim akşamında stüdyoya yani mutfağa yarışma yerinize gelirken bile servise en son revanbaş biniyor. takım seçimlerinde en sona bırakılıyor hele kendinizi empati yaparak o halde her hafta görün bakın nasılmış. fatmanur da aynı ama fatmanur dilinin cezasını çekiyor. bende yarışmacı olsam takımıma almam.
bu arada tüm yarışmacıları ilk elemelerden şu ana kadarki yarışmalardan takip ediyorum. hiçbiri akrabam tanıdığım değildir. ben sadece bir izleyiciyim. tv ekranlarından gördüklerimi aktardım.
inşaallah burak revanbaş sonlara doğru kalırsa o zaman belki anlarsınız. yazık birbirinize karşı hem yarışın hem adabı edebî yani sevgi kurallarını geçmeyin.
başarılar diliyorum
şunu eklemeyi unuttum gamze dün akşam 22 ekim deki ödüllü yarışmada döner vardı pilavı gamze yapmıştı hani burak revanbaşın takımında pilav yapmayı bilmediğini demişti. şeflerde maşallah demiyorlar ki yorumlar esnasında neden pilav yapmayı bilmiyorum dedin. en kendim bu yarışmacıların yanından geçemez ama yinede yemekler yaparım güzelde pilav yaparım.
ayrıca döner kesmeyi mehmet şef öğretirken üzüldüm bu kadar becerikli yarışmacılar neden döner kesmeyi bilemediler. hiç mi döner kesen görmediniz

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.