Masterchef Türkiye - gamze karşı takımda metin'in yaptığı yemeği

Masterchef Türkiye Masterchef Türkiye
gamze karşı takımda metin'in yaptığı yemeği dikizleyip koya çekti resmen! bariz şekilde kopya çekti ve kendisi gibi yapacakları yemeğin nasıl yapıldığını bilmediğini söyleyen takım arkadaşına metin'i izlemesini açık açık söyledi. ama sanki kendisi biliyor ayaklarına yattı! seni kopyacı seni! seni çok bilmiş seni! şeflere sormak lazım. hani gamze hanım her yemeği biliyordu, hani bunu neden yapamadı, bir yemeği neredeyse bütün takım yaptı. hani gamze ablaları her bir şeyi biliyordu???!!! kadın gözünü dikti, resmen metin'in yaptığı yemeğe nazar değdirdi. çocuk sinirlendi konsantrasyonu dağıldı çift tadım yaptı. şefler de aman fırsat bu fırsat diye adeta koştular çocuğun başına, ama allah büyük ikinci defa yaptı yine başardı. süper yaptı hem de, diğer takım kendilerine şefler tarafından bu kadar avantaj sağlanmasına rağmen başaramadılar! torpilli mavi takım sizi, ah sizi torpilliler, ama her şeyin bir sonu var, bunu sakın unutmayın!
çağatay'la kaan 3-0 yenecekti kırmızı takımı, öyle dedi, "bunları 3-0 yenmek boynumuzun borcu oldu artık!" dedi. bu ne husumet, bu ne öç alma hırsı böyle ya? kim bunlar kardeşim sizin takım arkadaşlarınız! yarın öbür gün onlarla birleşip yeni bir takım oluşturacaksınız! bu ne düşmanlık ya? her bir şeyi görüp duyan şefler bu konuşmayı duymadılar mı??? çift tadımı görüyorlar da bu düşmanca konuşmaları nasıl duymuyorlar? nasıl uyarmıyorlar? pes doğrusu!
bu yarışmada kesinlikle manipülasyon var! tv8'in bütün yarışmalarında olduğu gibi! artık bu 2 kere 2 = 4 kesin yani! şampiyon da diğer yarışmalarda olduğu gibi baştan belli! nokta. herkese iyi seyirler, iyi eğlenceler!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.