Masterchef Türkiye - maşaallah başladınız elemeye, şu çocuk işini yani

Masterchef Türkiye Masterchef Türkiye
maşaallah başladınız elemeye, şu çocuk işini yani sunumunu yapamadan elediniz üstelik seneye hazılan gel. yarışmacının üzerine o kadar stres baskı yapıyorsunuz ki gencin gözleri kararıyor elleri titriyor sonuç yere uzatılarak müdahale ediliyor.
sayın şefler sizinde çocuklarınız var. onlarla sosyal medyada görüyoruz davranışlarınızı. tabiki yarışmacılarada böyle davranın demiyorum. rüstem kömürcü de bir evlat tanımam bilmem o elemeleri rüstem in anası babası ailesi eşi dostu sevenleri herkes izliyordu. sonuç sen aşırı heyacan nedeniyle yapamadın baygınlık geçirdin seni eledik seneye hazırlan.
sayın şefler buraya katılan her yarışmacı biyerlerde çalışıyor yada çalışmış evinde otururken ya bende mutfaktan anlıyorum şuraya bi katılayım şansımı deneyeyim diye gelmediler, gelenler genellikle iyi derecede restoranlarda büyük yerlerde çalışmışlar.
2020 son zamanlardaki kapalı zarf puanlamalar da ki nasıl oluyorsa hepimizin ağız tadı aynı oluyor sonuç serhat birinci barbaros ikinci oluyor. bu andan itibaren dir sizi izlemiyorum. oysaki bir erkek olarak mutfak işlerinden sizin sayenizde bir şeyler öğrenmeye çalışıyordum. tv 8i artık izlemiyorum kanalların sonuna doğru tv 8i aldım. şef akademi burayı izliyorum.
siz rüstem kömürcüye bir şans daha verebilirdiniz.
izlemiyorum deyip yorum yapıyorsun diyene internet haber okuyordum böyle bir haber görünce baktım okudum ondan sonra yazdım.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz


reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur TV.